Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Oficina Jove del Bages


L'Oficina Jove del Bages és un espai en el qual trobareu informació sobre les diferents activitats i programes que es realitzen des de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Manresa, així com una agenda de les activitats organitzades per altres entitats i/o serveis de Manresa i de la comarca del Bages que poden ser del vostre interès.

En aquest espai també trobareu informació relacionada amb estudis i formació; cultura, mobilitat nacional i internacional; esport; participació; salut, treball i habitatge. A través del Servei d'Informació Juvenil ManresaJove us podran orientar i assessorar en aquestes matèries, tant presencialment com virtualment.

Voleu conèixer les entitats juvenils de Manresa i rebre informació sobre la creació i el funcionament d’una associació? Des de l'Oficina Jove també us orienten en aquesta àrea.

Necessiteu un espai on reunir-vos per assajar o per a qualsevol altra finalitat? Us ajudem a tramitar-ho.

Si voleu fer consultes on-line, fer propostes i/o opinar sobre algun tema podeu fer-ho a través del següent formulari: www.oficinajove.cat/ca/contacta/index

Visita el web de l'Oficina Jove del Bages, on podràs consultar molta informació via on-line. Per qualsevol altre dubte o consulta pots adreçar-te presencialment a l'Oficina Jove o guardar-te la teva consulta per fer-la a la dinamitzadora del Punt al Campus que t'espera cada dimecres a la teva universitat de Manresa.


Pots trobar-nos a:

ESPAI JOVE JOAN AMADES,

C/ sant Blai 14, Manresa

Telèfon: 93.8771360

Mail: bages@oficinajove.cat

HORARI: Dilluns, dimarts i dijous de 9:00 a 14:00h

i les tardes de dilluns a divendres de 17:00 a 19:00h


Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web