Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Universitat Oberta de Catalunya (UOC)


La Universitat Oberta de Catalunya compta amb una seu territorial a Manresa, situada a l’edifici FUB-2, on s’ofereix informació i assessorament sobre l’oferta formativa, tràmits, etc. Aquesta seu és el referent per a les persones que viuen a la Catalunya Central, on actualment 2.150 estudiants ens fan confiança. 

La primera universitat en línia

Amb més de 20 anys d’experiència, la UOC s’ha convertit en el referent mundial de les universitats on-line, pel seu model educatiu basat en la tecnologia i en la recerca i aplicació de les TIC a l’ensenyament.

L’estudiant és el protagonista de l’aprenentatge: gestiona el seu temps, planifica el ritme d’estudis, construeix el seu itinerari acadèmic i sempre està acompanyat per un tutor i els professors de referència per aclarir els dubtes.

La UOC és una xarxa global de coneixement formada per: més de 54.000 estudiants, prop de 59.000 graduats i més de 3.500 professors.

L’oferta formativa:

- 22 graus

- 40 màsters universitaris

- 350 màsters i postgraus propis

- accés a la universitat per majors de 25 i 45 anys

- 4 CFGS

“A la UOC formem persones al llarg de la vida”


Mail: uocmanresa@uoc.edu

Facebook: http://www.facebook.com/uoc.manresa

Twitter: @uocmanresa


Manresa, ciutat universitària

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web