Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

'El punt al Campus' s'inicia a les universitats de Manresa i a la Biblioteca del Campus Universitari

'El punt al Campus' s'inicia a les universitats de Manresa i a la Biblioteca del Campus Universitari


25/10/2016

A principis del mes d’octubre va començar ‘El punt al Campus’, punts d’informació per a joves a les universitats de Manresa i a la Biblioteca del Campus Universitari de Manresa, amb l’objectiu de descentralitzar la feina que desenvolupa l’Oficina Jove del Bages. Aquest matí les regidores d’Universitats i Joventut han visitat els punts d’informació als centres universitaris.


 

El passat 5 d’octubre es va iniciar ‘El Punt al Campus’ a les universitats de Manresa, UManresa-FUB i EPSEM, i a la biblioteca universitària BCUM, una acció que té per objectiu descentralitzar l’Oficina Jove del Bages, i així facilitar que els joves universitaris estiguin més informats i assessorats dels temes que els afecten, i incentivar-los a participar en les activitats que es desenvolupen a la ciutat.

 

Aquest matí, després de setmanes de funcionament, la regidora d’Universitats, Mercè Rosich, i la regidora de Joventut, Anna Crespo, han visitat les universitats per veure el desenvolupament d’aquesta nova acció.

 

‘El punt al Campus’ ve precedit per la bona experiència de ‘El punt al pati’ que es desenvolupa des de fa anys a la majoria de centres d’ensenyament secundari de Manresa amb el mateix objectiu d’informar i assessorar als joves de la ciutat, i esdevenir agents de referència al territori.

 

Amb aquesta nova aposta liderada des de la regidoria d’Universitats i Joventut de l’Ajuntament de Manresa, es pretén arribar als joves universitaris, recollir i canalitzar les seves demandes als serveis més adequats, i poder informar-los de temes com la mobilitat, l’habitatge, la feina i la salut, entre d’altres.

 

Un altre dels serveis de ‘El punt al Campus’ és oferir els serveis individualitzats de l’Oficina Jove com l’assessoria de drogodependències, de comunicació 2.0, d’educació i de garantia juvenil.

 

Els dies i els horaris de ‘El punt al Campus’ són: cada dimecres a la UMANRESA-FUB de ¾ d’11 a ¼ de 12, a la UPC MANRESA de les ¾ de 12 a ¼ d’1, i a la BCUM (Biblioteca del Campus Universitari de Manresa), el primer dimecres de cada mes de les 6 a les 7 de la tarda.

 

Activitats complementàries

 

A ‘El punt al Campus’ també es desenvolupen activitats dinamitzades per tal de sensibilitzar els joves amb un objectiu clarament preventiu, i que normalment coincideixen amb els dies mundials, com per exemple el dia mundial contra la sida, dia de la dona treballadora, dia contra el tabac, etc.

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web