Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

S'obre el període per sol·licitar microcrèdits per a la rehabilitació d'habitatges buits al Centre Històric

S'obre el període per sol·licitar microcrèdits per a la rehabilitació d'habitatges buits al Centre Històric


30/07/2018

El termini finalitza el 31 de desembre. Els microcrèdits seran d’un import màxim de 6.000 euros, sense interès. La iniciativa forma part de les actuacions que preveu el Pla Local d’Habitatge per al període 2017-2022, amb l’objectiu de fomentar la rehabilitació d’habitatges buits  i disposar de més habitatges de lloguer.

 

 

Des del 26 de juliol i fins al 31 de desembre de 2018 ja es poden sol·licitar microcrèdits per a l’arranjament d’habitatges buits al Centre Històric.  Aquesta iniciativa forma part del Pla Local d’Habitatge de Manresa per al període 2017-2022 que preveu, entre els seus objectius generals, fomentar la rehabilitació i condicionament d’habitatges privats, amb el doble objectiu de millorar les condicions d’habitabilitat del parc d’habitatges envellit i disposar de més habitatges de lloguer.

 

Els crèdits seran d’un màxim de 6.000 euros (IVA exclòs), sense interès, i a retornar en quotes mensuals en un termini màxim de 3 anys. Les obres tindran un termini d’execució de 4 mesos i estan adreçades a aconseguir les condicions mínimes d’habitabilitat. L’àmbit d’actuació serà el Centre Històric i els  beneficiaris les persones físiques o jurídiques, quedant exclosos els grans tenidors.

 

Les obres susceptibles de ser finançades són: la dotació dels elements mínims de cuina (aigüera, cocció, extradició de fums); de la cambra higiènica (rentamans, inodor, plat de dutxa, ventilació); l’accessibilitat interior; instal·lació elèctrica mínima, instal·lació d’aigua calenta; instal·lació per a la rentadora; instal·lació de portes; mesures d’eficiència energètica; treballs per evitar problemes de salubritat, entre d’altres actuacions prioritàries per assegurar les condicions mínimes d’habitabilitat.

 

Les persones interessades poden presentar la sol·licitud a l’Oficina Municipal d’Habitatge (c/ Amigant, 5 – horari: de dilluns a divendres de 9.30 a 14.00h), o a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Manresa a l’adreça: www.manresa.cat/subvencions.

 

Als efectes d’atorgament dels microcrèdits es tindrà en compte l’ordre de presentació de les sol·licituds. Més informació a l’Oficina Municipal d’Habitatge (93 878 23 82).

 

 

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web