Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

L'Ajuntament de Manresa renova el conveni de col·laboració amb Bages per a Tothom

L'Ajuntament de Manresa renova el conveni de col·laboració amb Bages per a Tothom


10/12/2018

L’entitat manresana rep una subvenció de 4.500 euros per al desenvolupament del projecte “Punt d’Informació i Orientació per a Immigrants”.

 

L'Ajuntament de Manresa i l'Associació Intercultural Bages per a Tothom han renovat avui el conveni de col·laboració per al desenvolupament del projecte “Punt d'Informació i Orientació per a immigrants”. L'acte de signatura ha anat a càrrec de l'alcalde de la ciutat, Valentí Junyent; i la presidenta de Bages per a Tothom, Maite Uró. Hi ha assistit també la regidora de Cohesió Social, Gent Gran i Salut, Mercè Rosich.

Segons aquest conveni, l'Ajuntament atorga una subvenció de 4.500 euros per al funcionament del Punt d'Informació i Orientació per a Immigrants que inclou disposar del local per a la prestació dels serveis; la contractació d'un professional a temps parcial; realitzar rasques d'informació, orientació, derivació i acompanyament a persones immigrades que s'adrecin al servei; oferir atenció pública durant unes hores, prestar el seu suport a l'Ajuntament en l'elaboració de documents en llengües no oficial, entre d'altres prestacions.


L'Associació Intercultural Bages per a Tothom és una entitat manresana sense ànim de lucre que té per finalitat el diàleg entre cultures, afavorint la convivència i l'harmonia entre tots els individus de la comunitat, sigui quin sigui el seu origen, mitjançant la realització d'activitats socials, culturals i esportives sense ànim de lucre. Des de fa anys treballa per a la promoció  de la interculturalitat, la convivència i la participació dels nous ciutadans immigrants en la societat manresana, portant a terme una tasca a través del personal voluntari de la mateixa o contractat per a la realització d’un servei concret com és el punt d’informació.

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web