Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Demà s'instal·laran dos reductors de velocitat al carrer del Bruc

Demà s'instal·laran dos reductors de velocitat al carrer del Bruc


19/02/2019

Durant els treballs es tallarà el trànsit de vehicles el carrer del Bruc, entre els carrers Nou de Valldaura i Cós

 

Per tal de millorar la seguretat de l’itinerari escolar, la Secció de Mobilitat de l’Ajuntament de Manresa ha comunicat que aquest proper dijous 21 de febrer al matí, es realitzaran els treballs de construcció de 2 reductors de velocitat (coixins berlinesos d’asfalt) al carrer del Bruc, previ al pas de vianant de la cruïlla amb carrer del Cos.

 

Amb motiu d’aquests treballs es tallarà al trànsit de vehicles el carrer del Bruc, entre els carrers Nou de Valldaura  i Cós. Els vehicles que circulin pel carrer del Bruc es desviaran per carrer Ramon Llull en direcció a carrer Dos de Maig. També s’invertirà el sentit de circulació de carrer Nou de Valldaura entre carrer Cos i carrer Dos de Maig, de manera que els vehicles que circulin per carrer Nou de Valldaura provinents de carrer Mossèn Vall continuïn en direcció a carrer Dos de Maig.

 

Durant l’actuació es prohibirà l’estacionament de l’àmbit d’afectació del treballs.

 

El servei de transport públic BUS MANRESA desviarà el seu recorregut i no realitzarà les parades del carrer Bruc: “Policia Local” i “Nou de Valldaura”.

 

Els treballs es fan en un dia no feiner per afectar com menys millor la mobilitat.

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web