Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

El poder del Mailchimp i fiscalitat bàsica per a autònoms, properes propostes formatives del CEDEM

El poder del Mailchimp i fiscalitat bàsica per a autònoms, properes propostes formatives del CEDEM


19/03/2019

Les formacions estan dirigides a autònoms, emprenedors i empreses i tindran lloc la setmana vinent al Palau Firal

 

El Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM) de l’Ajuntament de Manresa ofereix la setmana vinent dues formacions gratuïtes: El poder del Mailchimp  adreçada a emprenedors i empreses i Fiscalitat bàsica per a autònoms, destinada als empresaris individuals.

El curs El poder del mailchimp: Descobreix com augmentar les vendes de la teva empresa a través del mail, tindrà lloc el dimarts, 26 de març, de 9.30 a 13.30 h. L’objectiu d’aquest curs, destinat tant a persones emprenedores com a empreses, és aprendre com funciona Mailchimp des de zero per enviar mails als nostres clients (actuals i potencials), i aprendre tot tipus de recursos i comunicacions possibles per aconseguir mantenir-se en el seu cap i atraure’ls cap al nostre negoci. La ponent del curs serà Clàudia Ferrer Pla, Llicenciada en ADE i Marketing, consultora en Marketing i Ecommerce, co-propietari de l’e-commerce Claudia&Julia.

El curs de Fiscalitat bàsica per autònoms tindrà lloc el dimecres 27 i divendres 29 de març de 9.30 a 13.30 h. El seu objectiu és que els autònoms  coneguin quins són els principals impostos, directes i indirectes;  tenir clar el calendari fiscal i les obligacions comptables; i saber calcular i confeccionar les principals declaracions trimestrals i llibres comptables. El ponent del curs serà Jordi Rojas i Donada, assessor fiscal i  professor de finances i comptabilitat a la UManresa.

L’activitat és gratuïta, però per assistir-hi als cursos cal inscriure’s prèviament en aquest enllaç


Per a més informació contacteu amb l’equip del CEDEM al telèfon 93 878 76 25 o al correu cedem@ajmanresa.cat.

 

 

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web