Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Èxit de participació i organització en el primer Torneig Escolar de Futbol Cruyff Court 6vs6 de Manresa

Èxit de participació i organització en el primer Torneig Escolar de Futbol Cruyff Court 6vs6 de Manresa


07/04/2019

L’equip Rena1 de l’escola Renaixença guanya en la categoria masculina; i la Sequia GIRLS, de l’escola La Sèquia en categoria femenina. L’equip de l’escola  Bages guanya la distinció “Respecte” al millor comportament.

 

La plaça del Milcentenari de Manresa va ser ahir escenari d’una gran festa esportiva durant la celebració del 1r Torneig Escolar de Futbol Cruyff Court, que es va disputar al camp de futbol Cruyff Court Manel Estiarte, amb gran èxit tant de participació com d’organització.

 

L’equip Rena1 de l’escola Renaixença va guanyar en la categoria masculina; i la Sequia GIRLS, de l’escola La Sèquia en la categoria femenina. L’equip de l’escola  Bages va rebre distinció “Respecte” al millor comportament.

 

El resultat complet del torneig masculí va se el següent: 1r Rena 1 (La Renaixença); 2n Twelve (FEDAC; Manresa); 3r La Sèquia BOYS (La Sèquia); 4t Escola Bages; 5è Dominiques (FEDAC Manresa); i  6è Los Pimpinela (La Sèquia).

 

En el quadre femení primer va ser La Sèquia GIRLS (La Sèquia); i segon l’equip Rena 2 (La Renaixença).

 

Així mateix,  l’equip de l’escola Bages va rebre la distinció del Respecte, que s’atorga  a l’equip que millor va complir amb les 14 regles de Johan Cruyff que es tracten de quina manera s’han de comportar els jugadors/es en els Cruyff Court i als seus voltants com són l’esperit d’equip, la responsabilitat, el respecte, la integració, la iniciativa, ...

 

Cal destacar que els dos equips campions, masculí i femení, han guanyat la plaça per participar el cap de setmana de l’11 i 12 de maig a les semifinals nacionals que tindran lloc a Martorell i que donen accés a la final del 2 de juny a Igualada.

 

A l’acte de lliurament de trofeus hi van assistir, en representació de l’Ajuntament de Manresa amb aquest projecte interdepartamental entre Esports, Joventut i Serveis Social, la regidora de Joventut, Anna Crespo; el mànager de la Fundació Cruyff Court, Sander Waare i el grup de joves que formen part del projecte social dels Herois del Cruyff Court (Esmeralda, Ayman, Mohamed i Mosab).

 

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web