Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

El Campus de Manresa aplega més de 1.300 persones en la jornada de portes obertes de dissabte

El Campus de Manresa aplega més de 1.300 persones en la jornada de portes obertes de dissabte


07/04/2019

La FUB va rebre 720 visites i la UPC 200. Pel que fa els equipaments, la Biblioteca del Campus (BCUM) va rebre 237 persones i la Residència Universitària 200.

 

1.357 persones han visitat les dependències i instal·lacions del Campus Universitari en la jornada de portes obertes celebrada dissabte per donar a conèixer la oferta formativa de les universitats establertes a la capital del Bages.

 

La Fundació Universitària del Bages (FUB) va ser el centre més visitat amb 720 persones, seguida de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) que en va comptabilitzar 200. Pel que fa els equipaments, la Biblioteca del Campus (BCUM) va rebre 237 persones i  la Residència Universitària 200.

 

Els futurs estudiants van assistir a les sessions de benvinguda i es van poder informar dels diferents graus formatius que ofereixen les dues universitats, van poder parlar amb els responsables del graus i resoldre dubtes. També van visitar les instal·lacions i van passejar pels diferents espais.

 

Després van visitar les equipaments que donen servei als alumnes com la Clínica Universitària (CU+), la Residència Universitària i la Biblioteca del Campus (BCUM), on finalitzava la jornada de portes obertes i s’obsequiava als assistents amb la piruleta del campus.

 

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web