Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Dilluns vinent s'inicien els treballs per instal·lar un nou semàfor a la cruïlla del carrers Bruc amb Sant Valentí

Dilluns vinent s'inicien els treballs per instal·lar un nou semàfor a la cruïlla del carrers Bruc amb Sant Valentí


24/07/2019

L’actuació té l’objectiu de millorar la seguretat dels vianants tenint en compte l’increment del nombre de vehicles i vianants per la instal·lació d’un nou supermercat als locals del carrer Saclosa,16-20

 

 

La Secció de Mobilitat de l’Ajuntament de Manresa comunica que, el proper dilluns 29 de juliol, l’empresa Consum Societat Cooperativa Valenciana iniciarà els treballs d’obra per a la semaforització de la cruïlla dels carrers Bruc amb Sant Valentí.

 

Aquesta instal·lació té per objectiu donar màxima seguretat als vianants en aquest entorn per l’increment del nombre de vehicles i vianants prevista atesa la implantació d’una nova activitat de supermercat als locals del carrer Saclosa, 16-20, que tindrà els seus accessos pels carrers Saclosa i Bruc. El nou supermercat no disposarà de pàrquing per clients, i per tant, no hi haurà entrada i sortida de vehicles.

 

En aquesta cruïlla, en aquests moments ja hi ha un pas de vianants però està sense semaforitzar, a diferència d’altres passos de vianants del carrer del Bruc que sí ho estan. Amb l’actuació prevista es completen els passos de vianants de la cruïlla i es dona resposta de més seguretat als vianants atesa la intensitat de trànsit en aquest vial. El nou semàfor estarà sincronitzat amb el mateix regulador del semàfor del carrer Saclosa.   

 

Amb motiu dels treballs, que tenen una durada prevista d’un mes, s’ocuparà un dels dos carrils de circulació del carrer Bruc, entre els carrers Sant Valentí i Saclosa, direcció carrer Saclosa.

 

 

 

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web