Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Diumenge clou el 16è Mundialet intercultural de futbol de Manresa amb la disputa de les grans finals

Diumenge clou el 16è Mundialet intercultural de futbol de Manresa amb la disputa de les grans finals


25/07/2019

A les 19 h de la tarda hi haurà la final femenina entre Colòmbia i Paraguai, i les 20 h la final masculina entre Paraguai i el Marroc. Prèviament, es disputarà el 3r i 4t lloc de la categoria masculina entre Colòmbia i Bolívia; i la final de veterans entre Hondures i Bolívia.

 

L’Estadi del Congost clourà aquest diumenge, 28 de juliol,  la 16a edició del Mundialet intercultural de Manresa, un tradicional torneig de futbol que es disputa a l’estiu i que va arrencar el 15 de juny passat.

Enguany , a les 7 i 8 de la tarda, es disputaran les dos grans finals del torneig: Colòmbia i Paraguai (en categoria femenina) i Paraguai-Marroc, en categoria masculina absoluta, Prèviament, a les 4 de la tarda, es disputarà el 3r i 4t lloc de la categoria masculina, entre Colòmbia i Bolívia; i a les 5 de la tarda, la final de veterans entre Hondures i Bolívia.

El Mundialet Intercultural de Manresa es un esdeveniment esportiu clàssic del calendari esportiu manresà i comarcal. Són 16 anys de molts esforços i treball en equip de molta gent i entitats, de forma especial els seus organitzadors: la ONG Diapo, a la qual cal sumar el suport del Centre d’Esports Manresa, Caritas arxiprestal. La Federació Catalana de Fútbol i l’Ajuntament de Manresa, entre d’altres col·laboradors.

 

Calendari de partits d’aquest  diumenge

16.00 h: 3r i 4t Masculina: Colòmbia-Bolívia

18.00 h: Final de Veterans: Hondures-Bolívia

19.00 h: Final Femenina: Colòmbia-Paraguai

20.00 h: Final Masculina: Paraguai-Marroc

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web