Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Finalitza una nova edició del curs d'Acollida per a persones nouvingudes a Manresa

Finalitza una nova edició del curs d'Acollida per a persones nouvingudes a Manresa


07/08/2019

24 persones procedents del Marroc, Veneçuela, Síria, El Salvador, Hondures, Pakistan, Gàmbia i Ghana han rebut formació per al coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic. Aquest programa té el suport de la Generalitat de Catalunya i del Fons Social Europeu-FSE.


 

Aquest  dijous ha finalitzat una nova edició del curs d'Acollida per a persones nouvingudes a la ciutat que han rebut formació per al coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic, que te una durada de 18 h, i s'emmarca dons la Llei i Decret d'Acollida a Catalunya, amb altra formació afegida a nivell de llengua i món laboral. 

En total n'han participat 24 persones originàries de països com Marroc, Veneçuela, Síria, El Salvador, Hondures, Pakistan, Gàmbia i Ghana, incloent alguns refugiats i menors no acompanyats.

Dins les activitats vinculades al curs, s’ha visitat dos monuments històrics i artístics més significatius de la ciutat: la Col·legiata-Basílica de la Seu  i la Cova de Sant Ignasi.

 

Aquest programa té el suport de la Generalitat de Catalunya i del Fons Social Europeu-FSE.

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web