Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

S'obre un segon període per presentar sol·licituds per a les llars d'infants públiques de Manresa

S'obre un segon període per presentar sol·licituds per a les llars d'infants públiques de Manresa


05/09/2019

Les famílies que no varen presentar sol·licitud dins el termini habitual podran sol·licitar plaça a l’Oficina municipal d’escolarització (OME) a partir d’avui i fins al dimarts 10 de setembre.

 

A partir d’avui, 5 de setembre, s’ha obert un segon període per presentar sol·licituds per les llars d'infants públiques de Manresa. Les famílies que no varen presentar sol·licitud dins el termini habitual podran sol·licitar plaça a l’Oficina municipal d’escolarització (OME), fins al 10 de setembre, de 9 a 13h, per si durant el curs escolar queden places vacants.

Es pot fer sol·licitud per a infants nascuts entre l’1 de gener de 2017 i el 23 de maig de 2019.

Aquesta sol·licitud passarà a formar part d’una segona llista d’espera, que quedarà oberta fins a finals de març de 2020.

L'OME es troba ubicada a l'Edifici Infants (Carretera de Vic, 16).

Per a més informació i accés a la documentació es pot consultar a la web municipal, concretament a l’adreça https://www.manresa.cat/web/menu/4658-preinscripcio-a-les-llars-d-infants-publiques

 

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web