Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

TechLab


TecLab Manresa - UPC

El Techlab Manresa és un projecte de divulgació científica i tecnològica adreçat a tota la ciutadania, que neix de la UPC Manresa amb la vocació d'establir noves formes de relació entre la universitat i la ciutadania basades en la col·laboració i el principi learning by doing.

El projecte té un doble vessant que es materialitza en dos serveis:

  1. Ofereix un programa permanent d'activitats al voltant de la tecnologia

  2. És un espai dotat d'equips amb tecnologia puntera obert a tota la ciutadania per a poder crear i posar en pràctica les idees d'un mateix.

El primer servei es dirigeix a la ciutadania que vol participar en activitats de formació o divulgació tecnològica. Es concreta en una oferta de tallers pràctics que tenen una finalitat formadora i d'ensenyament. El segon servei, cobreix la necessitat emergent de tenir a l'abast de tota la població la maquinària i les eines necessàries per a la generació d'idees o productes de caràcter cientificotecnològic i que ofereix les mateixes possibilitats a tots els col·lectius.

Per ampliar la informació sobre aquest servei podeu consultar la web: https://www.epsem.upc.edu/ca/escola/techlab_manresa/

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web