Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Manresa, ciutat universitària


Manresa és universitària...

A tan sols 5 minuts a peu del centre de la ciutat, el Campus Universitari de Manresa està conformat per dues universitats (UManresa - FUB i UPC Manresa) i diverses zones funcionals. Actualment, Manresa és la ciutat universitària de la qual gaudeixen més de 5.000 alumnes que han triat realitzar els seus estudis en un Campus amb una àmplia i atractiva oferta formativa que aposta per la qualitat de l’ensenyament i la proximitat entre el personal docent  i l’alumnat.

El Campus Manresa (UManresa) de la UVic-UCC, gestionat per la Fundació Universitària del Bages, imparteix nou graus universitaris: Infermeria, Medicina, Fisioteràpia, Podologia, Logopedia, Odontologia, Gestió de la Societat Digital, ADE i Mestre en Educació Infantil.

UPC Manresa va néixer l'any 1942 com a Escola de Facultatius de Mines i des de llavors continua sent l'única escola amb estudis d'enginyeria minera de tot Catalunya, la Comunitat Valenciana i Aragó. 

Actualment, el centre imparteix sis graus: enginyeria dels recursos minerals i el seu reciclatge, enginyeria de sistemes TIC, enginyeria de l'automoció - aquests tres, en exclusivitat -, enginyeria electrònica industrial i automàtica, enginyeria mecànica i enginyeria química.


Cliqueu al damunt de la imatge per descarregar-vos el dossier del Campus: 


Plànol del Campus Universitari de Manresa: 


Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web