Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

BCUM - Biblioteca del Campus Universitari de Manresa


La biblioteca del Campus Universitari de Manresa és en un espai privilegiat: l’emblemàtic edifici modernista de l’antic escorxador. Va ser inaugurada l'abril del 2005 amb la finalitat de dotar el Campus d'un equipament de més de 1.200 m² d'instal·lacions confortables i adaptades a les necessitats dels estudiants. 

L’espai perfecte per a l’estudi

La BCUM és un equipament universitari modern i polivalent de primer nivell que cobreix  totes les necessitats de qualsevol estudiant universitari de la ciutat.

En els seus 1.200 m²  hi trobem 267 punts de lectura dotats de la tecnologia necessària per consultar diferents tipus de documents i per poder estudiar amb totes les comoditats. També hi ha 5 sales de treball en grup amb capacitat per a  6-8 persones, per poder realitzar treballs o sessions d’estudi en grup en les mateixes instal·lacions.

La BCUM és una biblioteca interuniversitària que comparteix els recursos i els serveis de la UPC Manresa i de la UManresa. Per tant, cobreix les àrees d'especialització de les dues institucions: electricitat, electrònica industrial i automàtica, sistemes TIC, química, mecànica, recursos energètics i miners, fisioteràpia, podologia, logopèdia, infermeria, educació infantil i organització d'empreses. 

El fons de la Biblioteca compta amb més de 30.000 documents i l’accés a una col·lecció digital amb més de 12.000 revistes científiques, treballs acadèmics, material docent, vídeos, etc.

A més del servei de préstec de documents, també es poden utilitzar altres dispositius electrònics com portàtils, ipads o memòries USB. L’edifici disposa de connexió WI-FI sense restriccions per tal que els usuaris puguin utilitzar també els seus propis dispositius.

La BCUM també disposa d’una aula de formació, equipada amb 24 ordinadors, canó projector i pissarra digital, per dur a terme activitats formatives d'interès per a la comunitat universitària.

La BCUM s’adapta a tota la comunitat universitària tant pel que fa als horaris com als serveis: amplia les hores d’obertura en època d’exàmens i també els serveis, sempre que és necessari. 

Per estar al dia de les novetats de la biblioteca es pot consultar el blog de l’Escorxador (http://badiu.epsem.upc.edu/escorxador/), a més, al web hi ha tota la informació sobre horaris, els serveis que s’ofereixen, el préstec o les reserves (http://bibliotecnica.upc.edu/bibcum).

“La biblioteca és el punt de trobada dels estudiants, el millor lloc on concentrar-se i estudiar”

BCUM - Biblioteca del Campus Universitari de Manresa

Av. Bases de Manresa, 7-11 - 08242 Manresa

Telèfon: +34 93 877 72 21

Web: bibliotecnica.upc.edu/biblioteca/biblioteca-del-campus-universitari-manresa

Mail: biblioteca.bcum@upc.edu

Facebook: http://www.facebook.com/bcumbiblioteca

Twitter: @BibliotecaBCUM


Manresa, ciutat universitària

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web