Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

BCUM - Biblioteca del Campus Universitari de Manresa


La Biblioteca del Campus Universitari de Manresa és un espai privilegiat. L'emblemàtic edifici modernista de l'anti escorxador. Va ser inaugurada l'abril del 2005 amb la finalitat de dotar el Campus d'un equipament de més de 1.200 m2 d'instal·lacions confortables i adaptades a les necessitats dels estudiants.

En els seus 1.200m2 hi trobem 267 punts de lectura dotats de la tecnologia necessària per consultar diferents tipus de documents i per poder estudiar amb totes les comoditats. També hi ha 5 sales de treball en grup amb capacitat per a 6-8 persones, per poder realitzar treballs o sessions d'estudi en grup, en les mateixes instal·lacions.

La BCUM és una biblioteca interuniversitària que comparteix els recursos i el serveis de la UPC Manresa i de la UManresa. Per tant, cobreix les àrees d'especialització de les dues institucions: electricitat, electrònica industrial i automàtica, sistemes TIC, química, mecànica, automoció, recursos energètics i miners, fisioteràpia, podogologia, logopèdia, infermeria, educació infantil i organització d'empreses.

El fons de la Biblioteca compta amb més de 31.000 documents i l'accés a una col·lecció digital amb més de 12.000 revistes científiques, treballs acadèmics, material docent, vídeos, etc.


Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web