Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Coneix Manresa


Manresa és una ciutat moderna amb un passat mil·lenari que ofereix tots els avantatges d’una gran ciutat cuidats amb la familiaritat d’una petita vila.

Manresa està situada en una zona privilegiada del territori: a només 40 minuts de Barcelona i a una hora de Tarragona, de Lleida i de Girona. La ciutat gaudeix d’una xarxa de transport públic àmplia i eficaç i d’uns accessos viaris ràpids i segurs.

Dinàmica, cosmopolita, canviant... Manresa és una ciutat viva i plena d’avantatges en ple Cor de Catalunya.


Manresa també és...


Universitària. A tan sols 5 minuts a peu del centre de la ciutat, el Campus Universitari de Manresa és un espai de 25.000m2 conformat per tres universitats i diverses zones funcionals. Actualment, Manresa és la ciutat universitària de la qual gaudeixen més de 5.000 alumnes que han triat realitzar els seus estudis en un Campus amb una àmplia i atractiva oferta formativa que aposta per la qualitat de l’ensenyament i la proximitat entre el personal docent  i l’alumnat.

Cultural. Disposa de nombrosos i renovats equipaments – Teatre Kursaal, Conservatori... - que ofereixen una àmplia oferta d’activitats de teatre, música, dansa... Ens visiten companyies d’artistes nacionals i internacionals.

L’oferta d’oci nocturn de la ciutat és àmplia i variada, amb sales per a tots els gustos – Stroika, Silenci, El Sielu, Voilà!.... 

Turística. La majestuositat de la Seu, la Cova, el Centre d’Interpretació del Carrer del Balç, els edificis barrocs i modernistes... L’Oficina de Turisme de la ciutat t’ofereix diferents rutes que et transportaran a diferents moments de la nostra història. Et convidem a formar-ne part!

Festiva i tradicional. Al llarg de l’any es celebren a Manresa diferents festivitats d’arrel tradicional i costums. Les Festes de La Llum, la Fira de l’Aixada, la Mediterrània, la Festa Major... Sempre trobaràs alguna cosa a fer que despertarà la teva curiositat i et farà sentir que has trobat el teu lloc.

Gastronòmica. És un bon lloc on gaudir de la rica gastronomia que ofereix el nostre territori. Plats de cuina tradicional maridats amb un vi DO Pla de Bages. No et sembla més que una bona idea?

Comercial. Al centre històric de la ciutat pots trobar establiments de tot tipus que ofereixen productes i serveis de confiança i proximitat. Als afores trobaràs un complex comercial de primer nivell amb tot el què busques per al teu oci comercial.

Natura. Està situada en un entorn privilegiat, rodejada de natura. El municipi està envoltat per l’Anella Verda, conformada pel Parc de Bufalvent, el Parc de l’Agulla i la Sèquia. Aquests espais són idonis per a la pràctica de l’esport i qualsevol forma d’oci en contacte amb la natura.

“Tot el que busques, ho trobes a Manresa”

Manresa Cor de Catalunya

Oficina de Turisme de Manresa

Plaça Major, 10 - 08242

Telèfons: +34 93 878 40 90 / +34 93 878 24 73

Mail: turisme@ajmanresa.cat

Web: www.manresaturisme.cat/

Facebook: www.facebook.com/ManresaTurisme

Twitter: @ManresaTurisme


Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web