Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

UVic-UCC - Facultat de Medicina


La Facultat de Medicina de la UVic-UCC compta amb una Unitat Docent Territorial a Manresa, situada a l'Hospital Universitari Sant Joan de Déu de la Fundació Althaia.

La Facultat de Medicina de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya es va crear l'any 2017 amb l'objectiu de completar els estudis de salut que la universitat ja oferia. L'entitat titular de la Facultat és la Fundació d'Estudis Superiors en Ciències de la Salut (FESS). 

Actualment, la Facultat disposa d'una Unitat Docent Territorial (UDT) al campus Vic i una UDT al campus Manresa. Durant els dos primers cursos (cicle bàsic), el grau en Medicina s'imparteix a les instal·lacions del campus Vic, si bé les sessions de simulació es duen a terme a UManresa, a les instal·lacions del CISARC. A partir del tercer curs (cicle clínic) la docència es reparteix entre els dos campus. És a dir, l'estudiantat té l'opció d'escollir on continua el grau, tenint en compte que el programa docent i el professorat és compartit i exactament el mateix a cada UDT.  A més, la UDT de Manresa compta amb un espai propi de 500m2 a la planta zero de l'Hospital Universitari Sant Joan de Déu.


  • Facultat de Medicina
  • Telèfon: 93 875 93 00 ext. 3021
  • Correu electrònic: docencia@althaia.cat
  • Web: www.umedicina.cat  
  • Xarxes socials: @u__medicina 


Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web