Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

El Punt al Campus


El Punt al Campus té per objectiu acostar l'Oficina Jove del Bages als joves universitaris: facilitar-los l'accés a informació i assessorament en temes que els afecten i incentivar-los a participar en les activitats que es desenvolupen a la ciutat de Manresa.

A través de la dinamitzadora de El Punt al Campus es vol recollir i canalitzar les demandes dels estudiants als serveis més adequats. A més és un punt de referència on informar-se de temes com la mobilitat, l'habitatge, la feina i la salut...

Pregunteu tot el que necessiteu saber i no us talleu!

El punt al Campus també ofereix serveis individualitzats de l'Oficina Jove com l'assessoria de drogodependències, de comunicació 2.0, d'educació i de garantia juvenil.

Els dies i els horaris de El Punt al Campus aquest curs 2019-2020 són: cada primer i tercer dimecres de cada mes a la UManresa-FUB de 10'30 a 11'30h i de 18'30 a 19'30h, a la UPC Manresa de les 11'45 a 12'45h i de les 17'15 a les 18'15h.

Activitats complementàries

El punt al Campus també es desenvolupen activitats dinamitzades amb un objectiu clarament preventiu, i que normalment coincideixen amb els dies mundials, com per exemple el dia mundial contra la sida, dia de la dona treballadora, dia contra el tabac, etc.


Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web