Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Campus Universitari de Manresa


A tan sols 5 minuts a peu del centre de la ciutat, el Campus Universitari de Manresa és un espai de 20.000m2 conformat per tres universitatsi diversos espais funcionals al servei dels seus estudiants. En l’actualitat, Manresa és la ciutat universitària de la qual gaudeixen més de 3500 estudiants que han triat realitzar els seus estudis en un Campus amb una àmplia i atractiva oferta formativa que aposta per la qualitat de l’ensenyament i la proximitat entre professors i alumnat. 


Manresa és la teva ciutat universitària.

Hi pots trobar 3 centres universitaris d’alt nivell: UManresa - FUB, UPC Manresa - EPSEM i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). A més, Manresa acull les pràctiques de Medicina de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) gràcies a un acord amb la Fundació Althaia, titular dels centres sanitaris de la ciutat.

UManresa ofereix sis titulacions de grau universitari: quatre en l’àmbit de les Ciències de la Salut i dues de Ciències Socials, a més d’un CFGS de pròtesis dentals. 

L’EPSEM és la seu de la UPC a la Catalunya Central; s’hi poden cursar sis graus d’enginyeria, dos màsters i un doctorat. A més de tres graus exclusius que només es poden cursar a Manresa. 

La seu de la UOC a Manresa és el referent per a més de 2000 estudiants que viuen a la Catalunya Central. 

A més dels serveis universitaris, el Campus també n’ofereix d’altres:

La residència universitària amb 67 habitatges totalment equipats. 

La Biblioteca del Campus: un equipament de primer ordre que respon a totes les necessitats dels estudiants universitaris.

La Clínica Universitària, que proporciona serveis d’assistència mèdica amb avantatges exclusius per als alumnes i les seves famílies.

Viure i estudiar a Manresa encara té més avantatges! 

Un passeig en globus? Un sopar romàntic? És el moment de treure's el carnet de conduir? Vols sorprendre amb un nou look? Estàs planejant una escapada amb la colla? Descobreix al nostre web quins són els establiments on pots gaudir de descomptes especials per ser estudiant del Campus Manresa. Ni t’ho imagines!

Els diners no seran un impediment per poder gaudir del teu temps d’oci i lleure. Per ser estudiant del Campus Manresa gaudiràs de descomptes i promocions especials en establiments seleccionats de la ciutat i rodalies. 

Entra a www.campusmanresa.cat, assabenta’t de tot el què pots fer per menys diners i fica’t Manresa a la butxaca!

Tots fem #CampusManresa! Segueix-nos a Facebook i Twitter per estar sempre informat de les ultimes novetats i entre tots... #ActivemManresa!

“Estudiant a Manresa, tot són avantatges!”


Campus Universitari de Manresa

Telèfon: +34 93 877 64 90

campus@ajmanresa.cat

www.campusmanresa.cat

Facebook: http://www.facebook.com/CampusManresa

Twitter: @CampusManresa


Cliqueu al damunt per descarregar-vos el dossier del Campus: 


Plànol del Campus Universitari de Manresa: 


Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web