Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Manresa, ciutat universitària


A tan sols 5 minuts a peu del centre de la ciutat, el Campus Universitari de Manresa és un espai de 25.000m2 conformat per tres universitats i diverses zones funcionals. Actualment, Manresa és la ciutat universitària de la qual gaudeixen més de 5.000 alumnes que han triat realitzar els seus estudis en un Campus amb una àmplia i atractiva oferta formativa que aposta per la qualitat de l’ensenyament i la proximitat entre el personal docent i l’alumnat.

Manresa és la teva ciutat universitària

Hi pots trobar 3 centres universitaris d’alt nivell: UManresa - FUB, UPC Manresa - EPSEM i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). A més, Manresa acull la Unitat Docent Territorial  de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC, les instal·lacions estan ubicades dins l'Hospital Sant Joan de Déu de la Fundació Althaia. 

UManresa ofereix set titulacions de grau universitari: cinc en l’àmbit de les Ciències de la Salut i dues de Ciències Socials, a més de tres CFGS: de Pròtesis Dentals, Educació Infantil i Gestió esportiva. També dos màsters, un en fisioteràpia i l’altre en simulació. Un doctorat i un Fellowship.

L’EPSEM és la seu de la UPC a la Catalunya Central; s’hi poden cursar sis graus d’enginyeria, dos màsters, un doctorat i un postgrau. A més de tres graus exclusius que només s’ofereixen a Manresa. 

La seu de la UOC a Manresa és el referent per a més de 2.600 estudiants que viuen a la Catalunya Central. 

A més dels serveis universitaris, el Campus també n’ofereix d’altres:

La residència universitària Visoren amb 67 habitatges totalment equipats. 
La Biblioteca del Campus Universitari de Manresa (BCUM), és un centre de primera orde que respon a totes les necessitats de recerca, aprenentatges i docència.
La Clínica Universitària, que et proporciona serveis d’assistència mèdica amb avantatges exclusius.

Avantatges alumnes Campus Manresa

Els diners no seran un impediment per poder gaudir del teu temps d’oci i lleure, ja que per ser estudiant del Campus Manresa gaudiràs de descomptes i promocions en establiments de la ciutat i rodalies. Només has de presentar el carnet estudiant de qualsevol de les tres universitats que conformen Campus Manresa: @umanresa, @upcmanresa o  @uocuniversitat. 

Descobreix a la nostra pàgina web: http://www.campusmanresa.cat/web quines són les botigues i els comerços on podràs gaudir de descomptes especials per ser estudiant de Campus Manresa. Entra i assabenta’t de tot el que pots fer i fica’t Manresa a la butxaca!
Segueix-nos a facebook, Twitter i Instagram per estar sempre informat de les últimes novetats i entre tots... #Aquífemcampus #Manresa #Universitats

“Estudiant a Manresa, tot són avantatges!”Cliqueu al damunt de la imatge per descarregar-vos el dossier del Campus: 


Plànol del Campus Universitari de Manresa: 

Campus Universitari de Manresa

Telèfon: +34 93 877 24 70

campus@ajmanresa.cat

www.campusmanresa.cat

Facebook: http://www.facebook.com/CampusManresa

Twitter: @CampusManresa

Instagram: https://www.instagram.com/campusmanresa/

Manresa, ciutat universitària


Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web