Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

UIC


La Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i la Fundació Althaia Xarxa Assistencial Universitària de Manresa aposten des del 2008 per la formació,  a través de convenis de pràctiques, d’alumnes de medicina en els diferents centres hospitalaris de la ciutat. 

A Manresa, trobaràs un equip amb esperit docent.

El nou Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa es converteix, doncs, en l’espai idoni per a l’aprenentatge, amb espais remodelats i la tecnologia més avançada. 

El pla d'estudis de medicina de la UIC està adaptat a les directrius europees i orientat a l'aprenentatge dels alumnes mitjançant metodologies educatives actives. És per això que els estudiants de medicina entren en contacte amb els pacients molt aviat i així tenen l'oportunitat de viure el sistema sanitari de primera mà.

La metodologia docent de pràctica clínica realitzada als hospitals universitaris i també als associats promou l'aprenentatge a partir del model. Els metges i la resta de personal sanitari són els models dels estudiants que acudeixen als seus llocs de treball per a aprendre.

Amb el temps, els estudiants acaben desplegant competències per sí mateixos que els permeten un cert grau d'autonomia supervisada. El professional que és model actua com a tutor que facilita l'aprenentatge. Els escenaris o llocs de treball són tan variats com la pràctica assistencial mateixa: sales d'hospitals d'aguts, departaments d'emergències, consultes externes, centres d'atenció primària o dispositius sociosanitaris.

“A Althaia aprenc en unes instal·lacions molt modernes i al costat de professionals de debò”

Secretaria de Qualitat, Innovació i Docència

Irantzu Elorz Ibáñez

Telèfon: +34 93 875 93 00 extensió 3021

Mail: ielorz@althaia.cat

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web