Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Jornades per a la Recerca de Feina


Ets universitari, t'acabes de graduar, o estàs estudiant un CFGS? 

Això t'interessa!!!Enguany totes les institucions del Campus Manresa i l'Ajuntament de la nostra ciutat hem organitzat el programa 'De la Universitat a la Feina' que inclou una primera xerrada introductòria i una matinal sobre recursos per a la recerca de feina amb tallers pràctics i un munt d'activitats i assessorament fet per professionals dels rrhh.

La primera de les xerrades porta per títol 'Desorientació Professional: Llegendes i altres mentides sobre la recerca de feina' a la que podeu assistir:

* Dimecres, 4 d'abril a les 12h. a la Sala d'Actes de la UPC 

o bé el

* Dijous, 5 d'abril a les 18h. a la Sala d'Actes de l'edifici FUB2.

La segona de les activitats programades és la 'Matinal de formació i recursos' on és faran tallers pràctics i hi haurà còrners on podreu-vos una fotografia professional per al CV i moltes altres activitats.
Aquesta activitat tindrà lloc el dissabte 7 d'abril de 10 a 13h. a la Biblioteca del Campus Universitari de Manresa (BCUM).

L'assistència és gratuïta, però com que l'aforament és limitat, cal fer una inscripció prèvia.

Trobareu tota la informació més detallada i el formulari d'inscripció entrant a l'adreça:

http://delauniversitatalafeina.campusmanresa.cat/Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web