Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

L'Ajuntament dona a conèixer Manresa als nous estudiants universitaris entregant-los una bossa amb material informatiu i turístic

L'Ajuntament dona a conèixer Manresa als nous estudiants universitaris entregant-los una bossa amb material informatiu i turístic


05/10/2022

  • La regidoria d’Ensenyament i Universitats lliura un ‘kit’ de benvinguda a prop de 900 alumnes dels primers cursos d’UManresa i UPC. El paquet ofereix la possibilitat de participar en una visita guiada sobre el patrimoni cultural de la ciutat.

 

L’Ajuntament de Manresa, a través de la regidoria d’Ensenyament i Universitats, ha preparat materials de benvinguda per a tots els estudiants dels primers cursos de les universitats UManresa i UPC Manresa, amb l’objectiu que coneguin la ciutat, el seu patrimoni i els diferents serveis de què poden gaudir.

Els materials ja s’estan lliurant aquesta setmana a la Biblioteca del Campus Universitari de Manresa (BCUM). En total, s’han preparat 863 paquets, xifra que correspon al total d’estudiants matriculats als primers cursos dels diferents estudis de les dues universitats manresanes.

La iniciativa ha estat presentada avui pel regidor d’Ensenyament i Universitats de l’Ajuntament de Manresa, Josep Gili Prat; la responsable de comunicació i màrqueting d’UManresa, Àngels Fusté Gamisans, i la sotsdirectora de Comunicació i Estudiantat d’UPC Manresa, Rosa Giralt Mas.

L’objectiu de la iniciativa és donar a conèixer la ciutat als estudiants nouvinguts, tot informant-los sobre els diferents serveis que ofereix el consistori, i que poden ser d’interès per als joves. D’altra banda, també es busca reforçar el sentiment de comunitat i pertinença a la ciutat.

El paquet esta format per una bossa amb el lema “Manresa Campus Universitari” que conté, en primer lloc, un díptic informatiu sobre els diferents serveis que ofereix l’Ajuntament de Manresa i altres institucions per facilitar l’arribada i l’establiment dels estudiants a la ciutat.

En aquest sentit, el díptic dona als estudiants informació sobre aspectes com mobilitat, turisme, cultura, ocupació, esport, comerç, habitatge i salut, entre d’altres. També informa sobre com inscriure’s com a resident a Manresa (en el cas que es vulgui viure a la ciutat per a un període superior als sis mesos) i sobre els cursos de català que poden trobar a la ciutat, en el cas dels estudiants que provinguin de fora de Catalunya.

D'altra banda, la bossa també conté un plànol de la ciutat i un díptic sobre què visitar a la ciutat, proporcionats per l’Oficina de Turisme de Manresa, i un xec regal per fer la visita guiada ‘Manresa, cor de Catalunya’. Es tracta d’un recorregut de dues hores perquè els estudiants del campus puguin descobrir el patrimoni manresà. Les visites estaran programades especialment per a ells i les places són limitades. Els estudiants interessats en fer la visita hauran de fer la inscripció a través del codi QR que conté el xec regal.

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web