Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

La diada esportiva universitària de Manresa s'estrena amb un ple en totes les activitats

La diada esportiva universitària de Manresa s'estrena amb un ple en totes les activitats


21/03/2023

La zona esportiva del Congost serà l’escenari aquest dijous de la primera diada esportiva universitària de Manresa. Els seu objectiu és promoure un espai de trobada i relació de les comunitats universitàries i d’estudis superiors de la comarca en un entorn de promoció d’un estil de vida activa i d’hàbits saludables.

 

Més de 250 persones, entre comunitat universitària de Manresa i estudiants de cicles formatius de grau superior de la comarca (CFGS), participaran a la primera diada esportiva universitària, organitzada per l’Ajuntament de Manresa, la UManresa-FUB, la UPC Manresa i la JOVIAT. La diada tindrà lloc aquest dijous, 23 de març, a la zona esportiva del Congost. S’iniciarà a les 10.30h amb l’acollida i distribució  dels paquets de benvinguda i finalitzarà a les 16.30h amb un acte de lliurament de trofeus.

La diada comptarà amb competicions en diferents modalitats esportives, tant per equips com individuals. Així, d’una banda, tindran lloc els tornejos de bàsquet 3x3, futbol 7x7 i vòlei 4x4 i, de l’altra, una cursa de 3.000 metres i dues activitats dirigides amb suport musical i un altra de control postural/relaxació. Tots els equips són mixtos, sense distinció de gènere.

Les inscripcions per equips i per a la cursa ja estan tancades. El mateix dia de la diada es podran fer inscripcions per a les activitats individuals dirigides.

Aquesta és la primera vegada que el Campus Universitari de Manresa, integrat per l’Ajuntament de Manresa, UManresa-FUB i la UPC Manresa, suma esforços per promoure la pràctica esportiva entre la població universitària i de CFGS de la comarca. En aquesta ocasió, s’hi ha implicat també la JOVIAT, com a centre de formació professional superior vinculat a la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

Els centres universitaris amb seu a Manresa fa temps que col·laboren, coordinats per la Regidoria d’Ensenyament i Universitats de l’Ajuntament de Manresa, en diferents àmbits, com la promoció de Manresa com a ciutat universitària, en l’organització d’esdeveniments de divulgació científica i en d'altres de suport a l’alumnat, com l'orientació professional i l'accés al món del treball.

Fotografia: D’esquerra a dreta, Oriol Dalmau (professor de JOVIAT), Pere Palà (director d’UPC Manresa), Josep Gili (regidor d’Ensenyament i Universitats), Toni Massegú (regidor d’Esports), i Toni Llobet (adjunt a la direcció d’UManresa), en la presentació de la jornada.

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web