Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Manresa celebrarà el 28 de setembre l'acte 'Amb la recerca, fem ciutat!', enguany centrada en donar a conèixer el camí fins a arribar a la recerca

Manresa celebrarà el 28 de setembre l'acte 'Amb la recerca, fem ciutat!', enguany centrada en donar a conèixer el camí fins a arribar a la recerca


19/09/2023

La vetllada, que s’emmarca en la Nit Europea de la Recerca, vol posar de manifest el potencial investigador de la ciutat. És organitzada per l’Ajuntament de Manresa, UPC Manresa, el Campus Manresa de la UVic-UCC, la Biblioteca del Campus (BCUM), Observatori de la recerca de la Catalunya Central, Eurecat, Althaia, Sant Andreu Salut, l’ICS Catalunya Central i Diputació de Barcelona.  Les inscripcions ja estan obertes.

 

La regidoria d’Empresa, Turisme i Coneixement de l’Ajuntament de Manresa ja ho té tot a punt per a la celebració de l’acte ‘Amb la recerca, fem ciutat!’, una iniciativa que va néixer fa dos anys amb la voluntat de posar de manifest el potencial investigador que té la ciutat i per refermar el paper de Manresa com a ciutat universitària. En aquesta tercera edició l’acte se centrarà a donar a conèixer quin és al camí fins a arribar a la recerca i conèixer experiències que s’estan duent a terme al territori.

 

La jornada, que es presentarà en la seva totalitat ben aviat, ja té les inscripcions obertes, que es poden fer a través d’aquest enllaç.

 

L’acte es farà el dijous 28 de setembre a les 19 h, al pati de l’Escorxador (plaça Bages), i com a novetat respecte de l’edició anterior es comptarà amb una taula rodona que portarà per nom ‘El camí de la recerca’, així com quatre microxerrades amb exemples d’experimentació, de recerca bàsica, de recerca aplicada i de transferència a l’empresa. 

 

L’acte ‘Amb la recerca fem ciutat’ s’emmarca en la Nit Europea de la Recerca, un esdeveniment públic d’àmbit europeu que se celebra de forma simultània a 300 ciutats de 30 països d’Europa, i que està dedicada a la divulgació de la ciència. Els actes a la Catalunya Central estan coordinats per la UVIc-UCC.

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web