Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

L'Ajuntament de Manresa programa un tast científic de cervesa i una visita teatralitzada al TechLab dins la Setmana de la Ciència

L'Ajuntament de Manresa programa un tast científic de cervesa i una visita teatralitzada al TechLab dins la Setmana de la Ciència


08/11/2023

El tast de cervesa es farà en el marc del Festival dels Predicadors, aquest dissabte a L’Anònima, mentre que la visita teatralitzada permetrà conèixer el TechLab de la UPC Manresa de la mà d’Albert Einstein i Ignasi de Loiola. 

La Setmana de la Ciència se celebra amb l’objectiu d’apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania i fomentar les vocacions científiques entre els més joves. És una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.


 

L’Ajuntament de Manresa, a través de la Regidoria d’Empresa, Turisme i Coneixement, organitza dues activitats gratuïtes dins la Setmana de la Ciència, una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació que se celebra amb l’objectiu d’apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania i fomentar les vocacions científiques entre els més joves.

La primera activitat es farà aquest dissabte 11 de novembre a les 13.30 hores, en el marc del Festival dels Predicadors que se celebra a L’Anònima. Es tracta d’una xerrada i tast científic de cervesa, que anirà a càrrec del microbiòleg Joan Montasell. Es podran conèixer les biotransformacions que es produeixen amb la interacció del llevat de la cervesa i es podrà participar d’un tast per percebre de manera pràctica les especificacions teòriques que s’exposen a la xerrada. Les places són limitades i és recomanable inscriure’s a través d’aquest enllaç. El mateix dia, qui ho vulgui es podrà apuntar in situ sempre que hi hagi places disponibles.

Pel que fa a la segona activitat, es tracta d’una visita teatralitzada que permetrà conèixer el nou TechLab de la UPC Manresa a través de dos eminents personatges de diferents èpoques: Albert Einstein i Ignasi de Loiola. L’activitat s’adreça a un públic familiar i anirà a càrrec de la companyia Cosinsart. Es durà a terme el dissabte 18 de novembre de 11.30 a 12.30 hores. Cal inscriure’s al correu electrònic techlab.manresa@upc.edu

Les activitats estan organitzades per l’Ajuntament de Manresa, amb el suport de la UPC en la visita teatralitzda, i amb el finançament de la Diputació de Barcelona.

A banda d’aquestes activitats, la UPC Manresa també ha organitzat altres accions en el marc de la Setmana de la Ciència. Es poden consultar en aquest enllaç.

 

(*) Firma foto: jcomp/Freepik

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web