Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Manresa estrena campanya per promocionar-se com a destí universitari

Manresa estrena campanya per promocionar-se com a destí universitari


23/05/2024

La campanya “MANRESA, UN CAMPUS EN MAJÚSCULES” s’inicia coincidint amb la preinscripció als estudis universitaris per captar nous estudiants.

 

El pròxim 4 de juny s'iniciar el procés de preinscripció als estudis universitaris, que s'allargarà fins al pròxim 28 de juny. Per aquesta raó, l'Ajuntament de Manresa, a través de la regidoria de coneixement, ha començat una campanya per promocionar les diferents universitats de la ciutat. Sota el lema "MANRESA, UN CAMPUS EN MAJÚSCULES", l'objectiu és mostrar el conjunt de l'oferta universitària i tots serveis que ofereix la ciutat als futurs estudiants.

Aquesta campanya es basa en un vídeo que es promocionarà en l'àmbit català, estatal i també internacional, fet pel qual s'ha traduït a cinc idiomes (català, castellà, anglès, francès i anglès). Actualment, Manresa és una de les úniques cinc ciutats del país que compta amb més d'un centre universitari que sumen més de 6.000 alumnes. Entre l'oferta d'estudis hi ha graus, màsters, postgraus i formació especialitzada. De fet, a través del vídeo es fa un recorregut per les instal·lacions dels centres universitaris, altres zones que estan al servei dels estudiants i també pel patrimoni i altres indrets de la ciutat que són d'interès per al futur alumant.

De forma prèvia a l'estrena d'aquest vídeo, les universitats de Manresa han obert les portes a futurs estudiants i les seves famílies, de manera presencial i també virtual, perquè tinguin l'oportunitat de visitar les instal·lacions del campus i conèixer l'oferta d'estudis, serveis i recursos que s'hi ofereixen.

Els participants han pogut conèixer i viure en primera persona el teixit universitari de la ciutat i contemplar de manera global el conjunt d'espais que el conformen. També han rebut orientació acadèmica, assessorament personalitzat i han tingut l'oportunitat de resoldre tots els dubtes per encarar el seu futur acadèmic. L'elevat nombre de visitants demostra que s'ha assolit un nou rècord de participació.

El vídeo es pot veure en aquest enllaç i permet descobrir tot el que ofereix Manresa com a ciutat universitària, sota la marca de Manresa Campus Universitari. Es tracta d’una iniciativa liderada per l’Ajuntament de Manresa, a través de la regidoria de coneixement, que compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona així com de les entitats que conformen el campus, UManresa-FUB, UPC Manresa-EPSEM i la Biblioteca del Campus Universitari (BCUM).

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web