Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

L'alcalde dona la benvinguda a Manresa als alumnes de la primera promoció de la Facultat de Medicina

L'alcalde dona la benvinguda a Manresa als alumnes de la primera promoció de la Facultat de Medicina


25/09/2017

Valentí Junyent destacat la potència de la ciutat en l'àmbit sanitari durant la seva intervenció davant dels 90 alumnes que quest curs 2017-2018 estrenen el nou grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC.

 

El campus Manresa de la UVic-UCC ha acollit aquest dilluns un acte de benvinguda als 90 alumnes que formaran part de la primera promoció del grau en Medicina de la Facultat de Medicina, que inicia la seva activitat aquest curs 2017-2018.


Els alumnes han estat rebuts a la Sala d’Actes de la Fundació Universitària del Bages en un acte institucional que ha comptat amb la presència i els parlaments del degà de la Facultat de Medicina, Ramon Pujol, del president de la Fundació d’Estudis Superiors de Salut (FESS), Josep Arimany, del rector de la UVic-UCC, Jordi Montaña, i de l’alcalde de Manresa i president del patronat de la FUB, Valentí Junyent.


L'alcalde ha destacat durant la seva intervenció la potència de Manresa en l'àmbit sanitari, amb dues insitucions com Althaia i la Fundació Sociosanitària (FUSSAM) al capdavant. També ha animat els estudiants a conéixer la ciutat i ha coincidit amb la resta d'autoritats en la importància del procés de federació entre les universitats de Manresa i Vic, concretat el 2014, i que ha permés crear la UVic-Universitat Central de Catalunya i que ha estat clau per aconseguir aquests estudis de Medicina.


Després de l’acte, i distribuïts en grups, els futurs metges han visitat les instal·lacions de la Clínica Universitària i del Centre Internacional de Simulació i Alt Rendiment Clínic (CISARC) on es durà a terme la formació teoricopràctica dels nous estudiants.

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web