Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

L'Ajuntament i Càritas signen un conveni de col·laboració per al servei d'acollida social

L'Ajuntament i Càritas signen un conveni de col·laboració per al servei d'acollida social


04/06/2019

L’Ajuntament atorga una subvenció de 18.000 euros per donar suport a l’entitat en les seves accions de prevenció i atenció a la ciutadania en situació de risc.

 

 

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i la presidenta de l’entitat Càritas Diocesana de Vic – Arxiprestal de Manresa, Josefina Farrés,  han signat avui un conveni de col·laboració per al funcionament del servei d’acollida social durant el 2019. L’acte de signatura ha comptat amb la presència de la regidora d’Acció Social i Cooperació, Àngels Santolària, i la representant de Càritas,  Maria Josep Pla.  

 

D’acord amb aquest conveni l’Ajuntament de Manresa atorgarà una subvenció de 18.000 euros a l’entitat manresana perquè continuï realitzant accions de prevenció i atenció als ciutadans en situació de risc.

 

L’entitat Càritas, en el marc d’aquesta col·laboració amb l’Ajuntament, es compromet a atendre els residents de Manresa que requereixen el servei d’acollida i coordinar-se amb els serveis socials d’atenció bàsica per garantir una actuació integral de les persones ateses així com compartir una base de dades unificada amb els serveis socials que identifiqui el tècnic de referència d’aquestes persones ateses.

 

El conveni recull també que Càritas es compromet a informar periòdicament de les activitats desenvolupades per tal d’un seguiment de l’impacte del projecte; facilitar l’accés dels usuaris dels serveis socials municipals, segons possibilitats i prèvia coordinació, dels recursos formatius, d’orientació i inserció laboral que l’entitat disposa; i establir una coordinació bimensual amb els serveis socials per tal de treballar conjuntament en nous projectes de col·laboració així com millorar els que ambdues institucions ja porten a terme.

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web