Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Treballs al mur perimetral de la zona d'estacionament al carrer de la Dama

Treballs al mur perimetral de la zona d'estacionament al carrer de la Dama


17/07/2019

L’actuació té una durada de 4 setmanes i va a càrrec del  Projecte Dinamo – Treball als Barris.

 

La Secció de Manteniment d’Equipaments de l’Ajuntament de Manresa ha comunicat que, dins el Projecte Dinamo – Treball als Barris, avui dijous 18 de juliol, s’han iniciat els treballs per a reduir l’alçada del mur perimetral de maó de l’aparcament del carrer de la Dama,  i deixar-lo amb una alçada de 1m i 20 cm. Amb motiu d’aquests treballs es prohibirà l’estacionament (zona blava) de l’àmbit d’afectació dels treballs.

 

És previst que aquests treballs durin 4 setmanes. Els treballs es realitzaran en horari matinal.

 

El Projecte Dinamo – Treballs als Barris  té com a objectiu augmentar les oportunitats laborals i el nivell de qualificació professional de les persones residents al Nucli Antic de Manresa que es troben en situació de recerca de feina. Està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), el Ministerio de Empleo i el gestiona el Centre d’Iniciatives per l’Ocupació (CIO) de l’Ajuntament de Manresa.

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web