Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

L'Ajuntament organitza una sessió informativa per explicar l'inici de les obres a la Via Sant Ignasi, plaça del Remei i avinguda Bertrand i Serra

L'Ajuntament organitza una sessió informativa per explicar l'inici de les obres a la Via Sant Ignasi, plaça del Remei i avinguda Bertrand i Serra


15/09/2019

L’acte se celebrarà a les 7 de la tarda al gimnàs de l’escola Pare Algué, amb la intervenció del regidor de Presidència de l’Ajuntament de Manresa , Marc Aloy; del regidor d’Urbanisme i Mobilitat. David Aaron López; de la regidora de Barris, Núria Masgrau; i de tècnics municipals.

 

L’Ajuntament de Manresa farà demà dimarts, 17 de setembre,  a les 7 de la tarda al gimnàs de l’escola Pare Algué , una sessió informativa oberta a tots els veïns i  veïnes, per explicar els detalls de les obres d’urbanització  de la Via Sant Ignasi, plaça del Remei i avinguda Bertrand i Serra, que arrencaran la setmana que ve.

L’acte comptarà amb la presència del primer tinent d’alcalde i regidor de Presidència, Marc Aloy; del regidor d’Urbanisme i Mobilitat. David Aaron López; de la regidora de Barris, Núria Masgrau; i de tècnics municipals.

La imminent actuació  suposa una inversió de 3.329.316 euros i forma part de les obres d’urbanització del pla Especial Fàbrica Nova. El cost principal de l’obra serà assumit per Criteria Caixa, empresa propietària de la Fàbrica Nova  mentre que els veïns i l’Ajuntament assumiran els 545.701,86 euros restants a parts iguals.

Aquests treballs representaran la transformació de 13.172 metres quadrats d’espai públic i donaran continuïtat a les  intervencions realitzades mesos enrere al tram sud a la Via Sant Ignasi (entre la passera de les Escodines i les Piscines Municipals) i al carrer Vidal I Barraquer i, que un cop acabades, hauran transformat completament aquesta important entrada de la ciutat, des del Passeig de Riu fins a la carretera del Pont de Vilomara.

 

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web