Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Una cinquantena de persones fan una sortida al Solsonès en el marc del Dia Internacional de les Persones Grans

Una cinquantena de persones fan una sortida al Solsonès en el marc del Dia Internacional de les Persones Grans


03/10/2019

Durant el recorregut es van visitar espais naturals i patrimonials com les Fonts del Cardener, Coll de Jou, el Mirador de la Creu del Codó i el Santuari del Miracle.

 

Ahir, dia 3 d’octubre, l’Ajuntament de Manresa i la Federació d’Associacions de Veïns van organitzar una sortida al Solsonès, amb la participació de 52 persones.

 

El programa va consistir en un recorregut per la natura i el patrimoni d’alguns punts de la comarca, sortint en bus de Manresa i passant pel pantà de la Llosa del Cavall i visita a les Fonts del Cardener, Coll de Jou i Mirador de la Creu del Codó. El dinar es va fer al restaurant Mare de la Font de Solsona. En acabar, es va visitar el Santuari del Miracle, abans de tornar  cap a Manresa. 

 

La regidora d’Infància, Joventut i Persones Grans, Rosa M. Ortega, va acompanyar el grup durant tota la jornada, compartint una excel·lent convivència. L’activitat va ser gratuïta i s’emmarcava dins del programa d’actes del Dia Internacional de les Persones Grans a Manresa.

 

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web