Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Una cinquantena de persones protagonitzen la nova campanya fotogràfica de Manresa Turisme

Una cinquantena de persones protagonitzen la nova campanya fotogràfica de Manresa Turisme


03/12/2019

Les persones, protagonistes de les noves fotografies de Manresa Turisme que renovarà els elements publicitaris, fulleteria, i materials de difusió digital. La presentació ha comptat amb la presència de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent i el regidor de Turisme i Projecció de Ciutat, Joan Calmet, així com amb la fotògrafa de la campanya Mercè Rial.

 

Manresa Turisme ha presentat aquest vespre les noves imatges de promoció turística, protagonitzades per una cinquantena de ciutadans i ciutadanes amb diferents perfils, que van ser seleccionats entre 120 persones presents al càsting. Gent gran, famílies, parelles, joves i adolescents tenen un paper protagonista en aquestes noves imatges de Manresa Turisme, que van molt més enllà de mostrar els elements patrimonials.

 

Les sessions fotogràfiques es van celebrar el cap de setmana del 5 i 6 d’octubre d’aquest any a diferents emplaçaments de la ciutat: La Cova de Sant Ignasi, El Carrer del Balç, el Passeig Pere III, la Casa Lluvià, el Casino, la terrassa Circus, la Plaça Sant Domènec, el Pont Vell i la Seu.

A més a més, les sessions fotogràfiques del Carrer del Balç i de la Seu van tenir un component diferencial, ja que al Carrer del Balç es va complementar amb un tast de productes del Mas de la Sala i a la Seu amb un tast de vins DO Pla de Bages, a l’atri.

 

L’alcalde de Manresa Valentí Junyent ha destacat la importància de la implicació de la ciutadania en aquesta renovació d’imatges ja que aquests actes “demostren que si fem participar la ciutadania aquests tenen molt èxit, i és molt important que un projecte com el de Manresa 2022 tingui participació del voluntariat”. Per la seva banda, el regidor de Turisme i Projecció de Ciutat Joan Calmet ha volgut destacar el potencial turístic de Manresa “que si el treballem de forma adequada es capaç de ser convertit en un producte de qualitat”.

 

Marta Rial, la fotògrafa d’aquesta campanya fotogràfica, ha remarcat que es va enamorar del projecte “quan em van explicar que treballariem amb voluntaris i va sorgir la idea de orquestrar diferents escenes per a donar protagonisme a les persones i a tot allò que succeeix als espais de la nostra ciutat”.

 

Les noves fotografies de Manresa Turisme s’utilitzaran per a renovar la fulleteria, publicitat de marca, cartelleres promocionals (mupis), xarxes socials i webs.

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web