Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Les "Petjades en clau de sol" posaran melodia a la riera de Guardiola i el pou de glaç el mes de febrer

Les "Petjades en clau de sol" posaran melodia a la riera de Guardiola i el pou de glaç el mes de febrer


14/01/2020

Les caminades guiades amb acompanyament musical per l’Anella Verda, organitzades per Dinàmic Guies de Muntanya i la Fundació Turisme i Fires de Manresa, que es van iniciar als cingles de Roca Tinyosa al novembre, arribaran el  9 de febrer a una part de l’itinerari dels pous de glaç i la riera de Guardiola.

 

 Dinàmic Guies de Muntanya i la Fundació Turisme i Fires de Manresa van iniciar un nou cicle de caminades per l’Anella Verda de Manresa, “Petjades en clau de sol”, el passat mes de novembre. La particularitat d’aquestes caminades és que, a més de ser realitzades per guies especialitzats que posen veu al paisatge i al passat i present dels espais que es visiten, són passejades que compten amb un acompanyament musical que posa melodia a aquests paisatges i a la seva contemplació, unint música i natura, esport i espectacle, en una experiència única.

Després de l’exitosa estrena del primer recorregut pels cingles de Roca Tinyosa, el diumenge 9 de febrer a les 9.30 h del matí, es durà a terme una caminada circular anomenada “La riera de Guardiola i el pou de glaç”, i seguirà part de l’itinerari dels pous de glaç. Amb sortida i arribada a l’Oller del Mas, la caminada durà a espais de gran interès natural i paisatgístic com un pou de glaç o la riera de Guardiola.


La caminada recorrerà una distància aproximada de 8 km, amb poca dificultat tècnica i 145 metres de desnivell positiu i 145 de negatiu. Al final del recorregut, als participants els espera un petit pícnic vora l’Oller del Mas. El guiatge correrà a càrrec de Dinàmic Guies i l’acompanyament musical el realitzarà el violinista manresà Arnau Barrios.

 

Des d’avui ja es poden realitzar les inscripcions online a través del web www.manresaturisme.cat o, presencialment, a l’Oficina de Turisme de Manresa. Les places limitades tenen un preu de 12€, que inclou el guiatge, l’acompanyament musical i el pícnic final, en un recorregut que durarà 4 hores aproximadament.

 

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web