Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

El jurat del Premi Pare Ignasi Puig i Simón avala el treball de Josep Galobart i Soler que va guanyar la convocatòria de l'any 2018

El jurat del Premi Pare Ignasi Puig i Simón avala el treball de Josep Galobart i Soler que va guanyar la convocatòria de l'any 2018


26/02/2020

El treball titulat Els Manresans que van acollir Sant Ignasi a través dels protocols notarials (1485-1585)   està dipositat a l’Arxiu Comarcal del Bages per a la seva consulta. Amb aquest aval es tanca la convocatòria de l’any 2018.

 

El mes de novembre de 2018, en el marc dels Premis Lacetània, es va donar el Premi Pare Ignasi Puig i Simón al projecte de treball titulat Els Manresans que van acollir Sant Ignasi a través dels protocols notarials (1485-1585).

 

Tal com determinen les bases de la convocatòria, un cop transcorregut un any, l’autor va presentar els resultats del treball i els membres del jurat l’han valorat de manera positiva.

 

El jurat va considerar que el treball respon al projecte presentat inicialment. L’aspecte principal que valora el jurat és que el treball de Josep Galobart aporta un important coneixement que fins ara es tenia sobre el paper dels manresans que varen acollir el Ignasi de Loiola, a banda de que s’ha indagat en una sèrie de documents que fins ara no havien estat treballats per aquesta finalitat.

 

El treball original també ha estat dipositat a l’Arxiu Comarcal del Bages per a consulta dels estudiosos.

 

D’aquesta manera es resol el premi de la convocatòria del 2018 i es procedeix a satisfer a l’autor l’import restant del premi, que correspon al 50% de l’import.

 

El Premi Pare Ignasi Puig i Simón compta amb la col·laboració econòmica de l’Obra Social de la Caixa.

 

 

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web