Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

L'Ajuntament de Manresa rep Melania Sorroche, bicampiona d'Europa de boxa

L'Ajuntament de Manresa rep Melania Sorroche, bicampiona d'Europa de boxa


26/02/2020

La boxejadora vilomarenca va renovar el títol de campiona d'Europa del pes gall el desembre passat en batre l'aspirant Violeta González per KO en el vuitè assalt d'un combat que estava programat a deu. Aquest matí ha estat rebuda a l'Ajuntament de Manresa per l'alcalde  i el regidor d'Esports, juntament amb el seu entrenador. L'alcalde li ha lliurat un obsequi en nom de la ciutat.


 

La boxejadora del Pont de Vilomara, vinculada al gimnàs Box Gym de Manresa,  Melania Sorroche,  ha estat rebuda avui  a l'Ajuntament de Manresa per l'alcalde, Valentí Junyent, i el regidor d'Esports, Antoni Massegú. A la recepció hi ha assistit també el seu entrenador, Francesc Fernández.

 

La boxejadora  es va proclamar campiona d'Europa del pes gall per segon any consecutiu, el desembre passat, en batre l'aspirant Violeta González per KO en el vuitè assalt d'un combat que estava programat a deu. L’any 2018,  Melania Sorroche, popularment coneguda com “la Chony”,  havia assolit el primer títol de campiona d'Europa en batre la canària Davinia Pérez.

 

Durant la recepció d’aquest migdia, l'alcalde li ha lliurat un obsequi en nom de l’Ajuntament i s'ha fet una foto commemorativa. Per la seva part, l’esportista bagenca ha mostrat el seu cinturó de campiona d’Europa.

 

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web