Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Les brigades municipals de neteja posen a punt els parcs infantils per a la seva reobertura progressiva a partir d'avui

Les brigades municipals de neteja posen a punt els parcs infantils per a la seva reobertura progressiva a partir d'avui


21/06/2020

Manresa comença a reobrir els 62 parcs infantils de la ciutat. L’Ajuntament fa una crida a la responsabilitat i recorda que les persones adultes acompanyants són les encarregades de vetllar pel compliment de les mesures de seguretat.

 

L’Ajuntament de Manresa ha decidit reobrir progressivament a partir d’avui els 62 parcs infantils repartits pels barris de la ciutat. Amb aquest objectiu, les brigades municipals de neteja estan treballant per comprovar que estan en bones condicions i per posar-los a punt amb l’objectiu que al llarg de la setmana tots els parcs quedin oberts.

Després de tres mesos precintats amb motiu de la Covid-19, els parcs recuperaran l’activitat i els infants en podran començar a gaudir de nou. Tot i així, l’Ajuntament de Manresa fa una crida a la responsabilitat i recorda que les persones adultes acompanyants són les encarregades de vetllar pel compliment de les mesures de seguretat. Per aquest motiu, a tots els parcs s’hi col·locaran cartells amb recomanacions d’ús, que seran les següents:

- Eviteu aglomeracions a la zona de jocs

- Mantingueu la distància de seguretat de dos metres

- Assegureu que els infants es renten les mans amb aigua i sabó, o bé gel hidroalcohòlic, abans d’entrar i en sortir del parc

- Cal que els infants a partir de 6 anys i els adults acompanyants utilitzin mascareta

- Sigueu solidaris i responsables, si hi ha infants que esperen el seu torn, compartiu els espais i els elements de joc

-Els adults acompanyants es fan responsables que els infants respectin les mesures de seguretat.

A partir d’avui també es reobriran la totalitat de les fonts públiques de Manresa. Amb motiu de la crisi i pel fet que podien ser font de contagi, la majoria es van deixar fora d’ús, i només n’havien quedat obertes set, distribuïdes per la ciutat.

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web