Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Casals d'estiu i tallers de suport al setembre, dues propostes de l'Ajuntament per contribuir a l'enriquiment educatiu d'infants i joves

Casals d'estiu i tallers de suport al setembre, dues propostes de l'Ajuntament per contribuir a l'enriquiment educatiu d'infants i joves


06/07/2020

Les activitats es realitzen amb mesures de repartiment , distanciament, higiene i seguretat amb motiu de la Covid-19

 

Aquesta setmana s’ha donat el tret de sortida als casals d‘estiu de l’Ajuntament de Manresa, organitzats pel CAE i la Fundació La Xarranca, que tenen lloc a les escoles Pare Algué i Renaixença. Aquests casals tenen una durada de dues setmanes i van dirigits a infants de 6 a 12 anys. La participació en aquests casals és de 80 infants i 8 monitors/es, a més a més d’un coordinador/a per a cadascuna de les escoles.

  

Els casals s’han dissenyat i s’executen tenint en compte totes les directrius establertes per Procicat i la Direcció General de Joventut. S’han format grups estables de convivència de 10 infants amb un monitor/a, amb mesures de repartiment i distanciament dels grups i mesures higièniques i de prevenció, evitant aglomeracions a les entrades i sortides. Les famílies hauran de responsabilitzar-se que els infants no tinguin símptomes ni hagin estat en contacte amb persones malaltes o amb símptomes de la Covid-19, els monitors s’han format en matèria de prevenció sanitària i adapten les activitats per què aportin el màxim lúdic i educatiu i, al mateix temps, afavoreixin el manteniment de les distàncies mínimes de seguretat.

 

D’altra banda, del 1 al 10 de setembre, s’organitzaran uns Tallers de Suport de les competències bàsiques a través de l’adquisició d’aprenentatges instrumentals i, alhora, de suport emocional, per encarar el nou curs escolar.

Després d’oferir el servei a totes les escoles de la ciutat, 17 escoles s’han acollit a tenir aquestes dues setmanes de setembre al seu centre aquests tallers, que estan organitzats per Àurea 7 i seguiran la normativa que marca el Procicat en matèria de seguretat i higiene.

Aquestes dues propostes es complementen amb les activitats de la Guia d’activitats d’Estiu 2020 per a infants, adolescents i joves que presenta l’Oficina Jove del Bages i que recull l’oferta de diverses entitats de la ciutat de Manresa, comarca del Bages i Catalunya.

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web