Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Manresa serà present al cupó de l'ONCE del pròxim 3 de gener

Manresa serà present al cupó de l'ONCE del pròxim 3 de gener


20/12/2020

S’han fet 5,5 milions de cupons il·lustrats amb una fotografia que mostra el Pont Vell i la Seu de Manresa


 

Aquest matí, David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya; Àngel Ávila, sotsdelegat territorial de l’ONCE a Catalunya; i Maria Teresa Siles, directora de l’agència de l’ONCE a Manresa; han lliurat a Marc Aloy Guàrdia, alcalde de Manresa, una imatge enmarcada del Cupó que l’ONCE dedica, el pròxim diumenge 3 de gener, a Manresa. Pertanyen a la sèrie Gentilicis. En total, seran 5,5 milions els cupons il·lustrats amb una fotografia de La Seu darrera del Pont Vell de Manresa, que difondran així la imatge dels manresans i manresanes.

La sèrie va començar diumenge 1 de novembre. A Catalunya també formaran part d’aquesta col·lecció els gentilicis de Cervera (Lleida) i de Reus (Tarragona).

 

El Sueldazo del Cap de Setmana de l'ONCE ofereix, tots els dissabtes i diumenges, un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros al comptat, més 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó del nombre i sèrie premiats en la primera extracció. A més, premis de 2.000 euros al mes durant 10 anys consecutius, als quatre cupons dels nombres i sèrie premiats en alguna de les extraccions de la segona a la cinquena. 54 premis de 20.000 euros a les cinc xifres del número premiat a la primera extracció. I premis de 400, 200, 30, quatre i dos euros. 

 

Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels 19.000 agents venedors, 2.500 d’ells a Catalunya, que integren la seva xarxa de vendes. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir, a l’instant, el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de joc de l’ONCE (www.juegosonce.es) i establiments autoritzats.

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web