Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Comença la vacunació anti-Covid als agents de la Policia Local de Manresa

Comença la vacunació anti-Covid als agents de la Policia Local de Manresa


16/02/2021

La vacunació es fa al Cap Bages de Manresa. El departament de Salut ha enviant de forma individual les citacions als agents, amb dia i hora per procedir a la vacunació.

 

 

Aquest dimarts, 16 de febrer, ha començat la vacunació de la plantilla d’agents de la Policia Local de Manresa a les instal·lacions de Cap Bages, al carrer Soler i March.  El departament de Salut està enviant les citacions de forma individual amb la reserva de  dia i hora per vacunar-se.

La Policia Local de Manresa compta en aquests moments amb 91 agents en la seva plantilla.

La vacunació de la plantilla de la Policia Local de Manresa forma part de la fase en marxa  arreu del país adreçada a la vacunació de col·lectius professionals essencials i que es consideren vulnerables al contagi per treballar a primera línia,  com són els sanitaris i els cossos de seguretat (Mossos d’Esquadra, Policia Local, Guàrdia Urbana i Bombers), Protecció Civil, professionals del Servei d’Assistència Domiciliària i professionals de Serveis Penitenciaris.

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web