Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Les sessions de Basket Beat 'Bots pel Canvi Manresa 2022' tornen a la plaça Major a partir de dimecres vinent

Les sessions de Basket Beat 'Bots pel Canvi Manresa 2022' tornen a la plaça Major a partir de dimecres vinent


08/09/2021

Després de l’aturada del mes d’agost, es reprenen els sessions obertes de Basket Beat que durant els mesos de juny i juliol es van dur a terme a la plaça Major i que van comptar amb la participació d’una cinquantena de joves. La voluntat de la proposta integrada dins Manresa 2022 és la d’enfortir llaços entre joves, crear comunitat, promoure el sentiment de pertinença i compromís amb la ciutat i reconèixer el paper de l’art i de la cultura comunitària. Per participar caldrà inscriure’s al WhatsApp 684 168 724 i, per a més informació, es pot consultar www.manresajove.cat

 

A partir de dimecres, de 18:00 a 19:30 h, el jovent de Manresa torna a tenir l’oportunitat de participar en el projecte Basket Beat a la plaça Major, una iniciativa d’art comunitari que proposa acompanyar les persones en el seu creixement personal a través de la creació i l’aprenentatge musical en grup i amb pilotes de bàsquet. Una aposta per reconèixer i admirar les capacitats de les persones joves, a través de reivindicar espais on el grup, el cos, la participació i les expressions artístiques siguin les protagonistes, contribuint a una transformació personal i grupal.

Aquestes sessions obertes a tothom formen part de la segona fase de projecte "Bots pel canvi Manresa 2022”, amb l’objectiu de formar grups mixtos i diversos amb nous participants i amb persones que ja han pres part en la primera fase del projecte, dirigida a diverses entitats de la ciutat. En la primera fase de la iniciativa, que va arrencar el passat mes de març, es van realitzar 79 tallers en diverses entitats i grups de la ciutat, concretament 48 grups diferents amb la voluntat que joves de diferents procedències, estils de vida transformessin la mirada que tenen uns dels altres. Un espai de trobada, de coneixença, de crear comunitat, que fins ara ja suma prop de 500 participants.

Amb les noves sessions es reprèn, doncs, la fase encetada a l’estiu amb l’objectiu d’anar sumant cada vegada més complicitats al projecte, amb el màxim de diversitat i pluralitat. L’activitat es desenvoluparà de nou en grups de 10 en 10 per tal de mantenir les normes sanitàries de seguretat. Caldrà inscriure’s al WhatsApp 684 168 724 i, per a més informació, es pot consultar www.manresajove.cat.

 

‘Bots pel canvi’ és una iniciativa que forma part del l’eix Joventut del programa de commemoració de Manresa 2022 i està organitzada per l’Ajuntament de Manresa i l’associació Basket Beat.

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web