Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

ESCOLA DE BALLET OLGA ROIG


Escola de Dansa especialitzada en Dansa Clàssica i Dansa Contemporània. Fundada l'any 1967 per Olga Roig i dirigida des de 2015 per Laura Bataller, ofereix una oferta en la pràctica de la dansa des de la base i fins a adults, tenint un eix pedagògic que impulsa el benestar dels qui confien en la nostra tasca i té cura del desenvolupament de cada un dels seus alumnes siguin quins siguin els seus objectius. Des de la pràctica pel propi benestar i contacte amb la comunitat del teu interès entorn la dansa i el moviment, fins a la formació pre-professional dels alumnes que s'enfoquen a portar a terme una sólida carrera en el món de la dansa. La Directora del Centre, Laura Bataller, és Grau Superior en Pedagogia de la Dansa, té el grau professional en Dansa Contemporània i Coreografia per l'Institut del Teatre i és Teacher Certificate de la Royal Academy of Dance de Londres. Tot el nostre equip docent té titulació i el gran nombre de professors convidats són de reconeixement nacional i internacional.

ESTEM SEGURS QUE A L'ESCOLA HI POTS TROBAR UN RECORREGUT ON SEGUIR O INICIAR ELS TEUS ESTUDIS DE DANSA! ESTEM SEGURS QUE EL CONTACTE AMB COMPANYS I COMPANYES QUE PODEN O NO SER DEL CAMPUS UNIVERSITARI ET FARÀ DESCOBRIR MANRESA I LA SEVA CULTURA DES D'UN PUNT DE VISTA MÉS AMPLI! VINE A DESCOBRIR-NOS I ENAMORA'T DE LA DANSA!!!

Avantatges Campus Manresa

Més d'un 10% en la matricula per al curs lectiu · Descomptes en les quotes mensuals segons recorregut formatiu escollit.


Adreça: Carrer Sant Francesc, 11 principal

Web: www.olgaroig.cat

Mail: info@olgaroig.cat

Instagram: https://www.instagram.com/balletolgaroig/

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web