Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

IMO Grup Miranza


La nostra clínica a Manresa se situa en l'antiga Clínica Oftalmològica del Bages, un centre amb més de 15 anys a la comarca compromesos amb la cura de la salut ocular de tots els seus pacients. L'IMO Manresa ofereix a tots els pacients un servei integral que inclou la consulta amb els millors oftalmòlegs experts, proves diagnòstiques i cirurgies oculars d'alta i mitja complexitat. Disposa a més a més, de la tecnologia diagnòstica i quirúrgica més avançada per garantir el tractament que doni solució a totes les necessitats i patologies dels nostres pacients.

La nostra missió: oferir la millor atenció oftalmològica mèdica i quirúrgica, ara també, al Bages.





Avantatges Campus Manresa

Descompte del 20% en cirurgies refractives*. Aquestes intervencions estan indicades per a les persones que volen prescindir de les seves ulleres o lents de contacte.

Una vegada aplicat el descompte, també oferim el finançament de la cirurgia: - a 12 mesos (sense interessos ni despeses de gestió) - a 24 mesos (sense interessos i amb despeses de gestió del 4%).

*El descompte només serà vàlid per a la seu manresana de l'IMO Grup Miranza, ubicada al carrer Carrasco i Formiguera, 33 (Manresa).



Telèfon: 934000700

Web: www.imo.cat

Mail: prensa@imo.es

Xarxes socials: @imogrupomiranza

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web