Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Residència universitària - Manresa Campus


La residència Manresa Campus està situada a 4 minuts de les universitats i a 10 minuts del centre caminant. La zona està molt ben equipada a nivell de transports, botigues i supermercats.

Manresa Campus disposa de 20 places, amb habitacions individuals i dobles molt ben equipades incloent tecnologia d’última generació i diferents zones comunes on practicar la convivència de manera distesa i agradable.

La residència té tots els serveis necessaris per acompanyar el / la resident en la finalitat d’obtenir un excel·lent rendiment acadèmic. 

Serveis que s’ofereixen: fibra òptica i wifi, biblioteca, sala de jocs, sala de tv – audiovisuals, bugaderia, aparcament de cotxes a prop amb places limitades, cuina - menjador, aula multifuncional, gimnàs a l’aire lliure,  aparcament per a bicicletes i jardí interior. 

Aquí comença la teva vida universitària.

Fer amistats, compartir objectius, amb espais comuns de trobada i estudi, envoltat de tots els mitjans i la tecnologia necessària així com gaudir de tot tipus d’activitats, et farà la vida més completa. 

Trobar-se amb unes excel·lents instal·lacions, en una zona molt agradable i propera a la universitat i amb un bon ambient dins de la residència és fonamental per gaudir d’aquesta nova vida. 

El rendiment acadèmic està molt lligat a la satisfacció personal i aquesta depèn molt de l’ambient en el que vius, de com t’enfrontes a un canvi de vida radical a deixar l’entorn familiar, de què i de qui t’envoltes.

Viu a Manresa Campus i gaudeix al màxim de la teva etapa universitària.

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web