Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Residència Universitària Unihabit Campus Manresa


La Residència Universitària Visoren de Manresa es troba integrada dins del mateix Campus: a 50m de la UManresa-FUB i de la Biblioteca Universitària i a 250m de la UPC Manresa. El complex d’habitatges ofereix la possibilitat de viure plenament la vida universitària en unes instal·lacions noves i amb tots els serveis necessaris.

La Residència està formada per 67 habitatges de 40 m² totalment moblats, amb bany i cuina pròpia que poden ser individuals o compartits.

Un espai on sentir-se com a casa

El complex de la residència universitària de Manresa és l’espai ideal per a aquells alumnes que necessiten un lloc per viure a Manresa. És un equipament jove, confortable, dinàmic i pràctic. En el seu entorn més proper els estudiants tenen a l’abast tots els serveis necessaris: supermercats, cafeteries, restaurants, botigues, transport públic, gimnàs, Centre d’Atenció Primària...

Cada habitatge és autònom i pot ser llogat per una o dues persones. Sigui quina sigui la teva opció, no estaràs sol! El centre compta amb  diverses sales comunes. A la sala d’estudi o a l'espai de treball en grup, trobaràs l’ambient ideal per estudiar i compartir dubtes en època d’exàmens o simplement posar en comú coneixements. I si prefereixes fer-ho al teu pis, cap problema! Tot l’edifici compta amb connexió wifi gratuïta perquè et puguis connectar on vulguis i quan vulguis.

A la sala d’esbarjo, podràs relaxar-te després de tot un dia d’estudi i descansar mentre mires una sèrie o un partit a la televisió, o jugar una partida a la sala de ping-pong o entrenar al nou gimnàs equipat amb màquines de fitness, peses, material de pilates i steps...I quan arriba el bon temps podràs fer una barbacoa o simplement sortir a la terrassa a prendre el sol o a compartir un cafè a les taules exteriors.

A la Residència s'organitzen moltes activitats al llarg de l’any: concursos de disfresses quan arriba el Carnestoltes, sopars interculturals per acostar el paladar a la cuina de cada país, sortides a la muntanya, partits de futbol i un munt de festes organitzades per iniciativa dels mateixos residents. 

Els estudiants que viuen a l’equipament són de diversos llocs del món, fet que et permetrà practicar idiomes com l’anglès o el francès i, alhora, descobrir noves cultures.

La vida autònoma però, també comporta algunes responsabilitats. La Residència disposa d’una bugaderia amb rentadores, assecadora i planxa, i la neteja del teu pis l’hauràs de fer tu mateix! Això sí, el centre disposa d’un servei de neteja diària de les zones comunes.

El fet de viure en una residència no et prendrà llibertat. Els estudiants poden entrar i sortir les 24 hores del dia. Tot i això, durant el dia, un responsable vigila la Residència i acompanya els estudiants en qualsevol urgència o dubte que pugui sorgir. Durant la nit, l’edifici disposa d’un sistema de vigilància electrònic a la zona d’entrada.

I si et desplaces en bici, moto o cotxe, podràs aparcar just davant de l’edifici en un pàrquing exclusiu per als residents.

Ja veus que viure al Campus només té avantatges.

“Viure dins del Campus em suposa comoditat i tenir a l’abast tot el què necessito”


Residència Universitària Unihabit Campus Manresa

Avda. Universitària, 12 08242 Manresa

Telèfon 935953953 – 608608829

Mail: campusmanresa@unihabit.com

Web: https://www.unihabit.com


Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web