Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Residència universitària - Homies


Homies és una residència d'estudiants on oferim habitatges nous i totalment equipats amb electrodomèstics, llençols, tovalloles, utensilis de cuina i tot el necessari perquè puguis instal·lar-te immeditament i sentir-te com a casa.

Incloem el servei de neteja de les habitacions i espais comuns tres cops a la setmana per un equip professional i canvi de llençols i tovalloles un cop a la setmana. També oferim una atenció personaltzada en tot el que puguis necessitar, des de venir a recollir-te a l'estació de busos o tren el dia de la teva arribada fins a ajudar-te a integrar-te a la ciutat. Tots els espais compartits, sales d'estudi i habitacions estan equipats amb els millors equipaments del mercat. Les portes de les habitacions s'obren amb manetes intel·ligents amb empremta dactilar de la persona que viu a l'habitació, hi ha càmeres de seguretat als accessos, sensors de fum i alarma anti-incendis. També disposem de pàrquing per a vehicles, bicicletes o patinets.

La comunitat d'estudiants i l'equip d'Homies et donaran la benvinguda i et proporcionaran tots els consells i l'ajuda que necessitis perquè aprofitis al màxim la teva etapa universitària a Manresa.


Els serveis que oferim són: 

- Neteja de les habitacions i espais comuns 3 cops per setmana, i canvi de llençols i tovalloles 1 cop a la setmana.
El nostre equip professional s'encarregarà de fer la neteja, canvi del parament de la llar i totes les tasques de manteniment.

- Habitacions, espais compartits i sales d'estudi totalment equipades.
Incloem rentadora, rentavaixelles, nevera, microones, tot el parament de la llar, estris de cuina, llençols, tovalloles, cafetera Nespresso...

- Totes les despeses incloses.
La fibra òptica, l'aigua, el gas, l'electricitat, la neteja, el canvi de llençols i tovalloles, el manteniment... tot està inclòs al lloguer.

- Una comunitat universitària dinàmica.
A Homies trobaràs molt bona convivència i un ambient saludable, ordenat i net.


Ubicacions:

- Ausiàs March
Aquest edifici completament reformat i equipat consta de 3 habitatges situats al 1r, 2n i 3r pis, així com d'una sala d'estudi i polivalent a la planta baixa. La sala està equipada amb taules d'estudi, sofà, projector, bany, etc.
Cada habitatge té 2 o 3 habitacions, amb capacitat per a 3 o 4 estudiants respectivament, i disposen d'una àmplia terrassa orientada al sud. A la mateixa finca també disposem de garatge i àrees per a carregar bicicletes i patins, així com d'un aparcament de pagament per a tres vehicles.

- Cta. de Vic
Aquest habitatge totalment equipat i reformat té 5 habitacions, disposa d'un total de 160 m² construïts i una terrassa de 13 m² a la façana principal. L'última planta de l'edifici compta amb una sala d'estudi independent amb molta llum natural. L'habitatge inclou 3 banys complets, una àmplia cuina-menjador amb dues neveres i dos microones, una sala de bugaderia amb dues rentadores i assecadora, i panys intel·ligents amb empremta dactilar a cada habitació.



La comunitat d'estudiants de Homies i l’equip directiu et donaràn la benvinguda a la residència i et proporcionaran tots els consells i l'ajuda que necessitis per ajudar-te a aprofitar al màxim la teva etapa universitària. A Homies gaudiràs d'una experiència universitària única, amb un ambient jove, dinàmic i amb el màxim confort i seguretat.



Telèfon: +34 646 508 491

Correu electrònic: info@casahomies.com
 

Miquel Prunés


Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web