Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Meri Tomasa, la Fàbrica de Tresors


Joies personalitzades i joieria online. MeriTomasa és una joieria artesanal amb taller propi, a Manresa, al carrer Jaume d'Arters 11 (al costat de l'Institut Lacetània, un carrer que puja de les Bases de Manresa, entre la FUB i la UPC).

T’ofereixo joies a mida i també col·leccions de petites seriacions, amb disseny exclusiu i fabricació 100% quilòmetre zero. Estelada, Esculapi, Il·lusions, Tiretes, Roses de Sant Jordi, Pessic d’amor, Floquet de Neu... També pots comprar online, amb packaging exclusiu inclòs i enviaments gratis arreu de Catalunya.

La Fàbrica de Tresors de MeriTomasa està especialitzada en la slow jewellery: joieria artesanal amb taller propi, acreditada com a producte d’artesania per la Generalitat de Catalunya i amb amor 100% garantit per cadascun dels meus tresors.

Avantatges Campus Manresa

10% de descompte en les col·leccions Estelada, Esculapi, Il·lusions, Tiretes, Roses de Sant Jordi, Pessic d’amor i Floquet de Neu.

Web: www.meritomasa.com

Mail: meri@meritomasa.com

Jaume d'Arters 11, 08242 Manresa, Barcelona.

Telèfon: 691 970 615

Facebook: www.facebook.com/meritomasa/

Twitter: www.twitter.com/meritomasa/

Instagram: www.instagram.com/meritomasa/

Linkedin: www.linkedin.com/in/meritxelltomasa/

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web