Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Meri Tomasa, la Fàbrica de Tresors


La Fàbrica de Tresors de MeriTomasa és una joieria online. La seva especialitat és elaborar peces personalitzades per tots els gustos i butxaques.

Destaquem les col·leccions pròpies que té a la venda com Minimal, Muajaja, Floquet de neu o Tiretes. Col·leccions de plata llei per portar tant sigui dilluns al matí o dissabte al vespre ;) Tot el que imagineu en metall preciós i no tan preciós és possible entre les seves mans: collarets, arracades, anells... Però també pins corporatius, reproduccions en relleu de qualsevol figura o fins i tot trofeus exclusius!

Meri Tomasa té una àmplia experiència en el sector de la joieria però la Fàbrica de Tresors no fa ni un anyet que ha arrencat. Per aquesta raó aquesta firma promet omplir totes les seves peces de molt amor, a més a més, és clar, de la millor qualitat i la màxima garantia en tots els seus productes.


Avantatges Campus Manresa

10% en totes les col.leccions

Web: www.meritomasa.com

Mail: meritomasa@gmail.com

Telèfon: 691 970 615

Facebook: www.facebook.com/meritomasa/

Twitter: www.twitter.com/meritomasa/

Instagram: www.instagram.com/meritomasa/

Linkedin: www.linkedin.com/in/meritxelltomasa/


Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web