Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Squaddra Futbol


SQUADDRA FUTBOL és la botiga dels amants del futbol. Disposem de tot el material necessari per a la pràctica del futbol així com equipacions oficials de les millors lligues europees i internacionals així com de les principals seleccions mundials.

En el nostre establiment us assessorarem en les vostres compres amb l'objectiu que adquiriu aquell producte que més s'ajustin a les vostres necessitats.

Si sou jugadors podreu triar entre una àmplia varietat de botes de les principals marques del mercat i adaptades tant a diferents tipologies de terreny, com de jugador, en aquest darrer cas en funció de la vostra posició al terreny de joc i al vostre propi estil de joc. Que a més a més podreu personalitzar a l'instant.

Si sou porters, disposem d'una àmplia zona exclusiva per a vosaltres, amb guants, proteccions i tota mena d'equipament.

Per aquells que no practiqueu futbol però en sou uns apassionats hi trobareu equipacions oficials dels equips de les millors lligues europees i internacionals i de les principals seleccions, amb possibilitat de personalitzar-les a l'instant amb el nom del vostre jugador referent.

Squaddra futbol és la vostra botiga de futbol a la Catalunya Central.

Avantatges Campus Manresa:

- 10% descompte en tots els productes (Promoció no acumulable)

Adreça: Passeig Pere III, 39 - Galeries Passeig 39 

Telèfon: 676 856 289

Mail: Squaddra Select

Instagram: Squaddra Futbol

Facebook: Squaddra Select

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web