Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Dynamics UPC Manresa


Dynamics UPC Manresa són un grup d’estudiants d'enginyeria de la UPC Manresa format el 2015 amb l’objectiu de construir un monoplaça de competició per competir en el campionat de Fórmula Student Spain que se celebra anualment a finals d'Agost al circuit de Montmeló. 

L’equip està dividit diferents departaments: motor, xassís, aerodinàmica, dinàmica, electrònica i gestió i compta amb coordinadors del centre educatiu que donen suport al projecte.

La creació del monoplaça en totes les seves fases és una experiència única pels alumnes que conformen l’equip, ja que s’apliquen conceptes d’enginyeria estudiats a un cas real, paral·lelament combinat amb la carrera universitària. A més, a part d’ampliar els coneixements teòrics aquesta experiència permet aprendre molt i desenvolupar-se en aspectes importants lligats a la carrera professional com: treballar en equip, adquirir experiència abans d’entrar al món laboral, la comunicació amb empreses, dissenyar components reals... 

La primera part d’aquest projecte consisteix en la planificació i disseny de les peces que conformaran el cotxe. A més, és el moment de contactar amb possibles patrocinadors per la temporada. Seguint un Diagrama de Gantt, ja descrit des de l’inici de la temporada, es tanca el disseny del cotxe i es procedeix a la seva construcció, es demanen els components que el conformaran, etc.

La següent etapa consisteix a testejar aquests materials per extreure’n el màxim rendiment per optimitzar el funcionament del conjunt del cotxe.

En l'última etapa, abans de les competicions es provarà el cotxe i s’estudiaran els resultats extrets d'aquests tests per tal d'interpretar-ne els resultats i preveure la solució dels possibles inconvenients que puguin aparèixer en un futur.

A finals d’agost es durà el vehicle a les competicions que s’hagi decidit, on es reflectirà tot l’esforç i treball de l'equip durant la temporada.

Visita el seu web oficial: dynamicsupcmanresa.com/

Facebook: facebook.com/dynamicsupcmanresa

Twitter: @dynamics_UPC

Instagram: @dynamics_UPC

Linkedin: Dynamics UPC Manresa

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web