Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Mineria per al Desenvolupament


Mineria per al Desenvolupament és una associació fundada a l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa (UPC Manresa - EPSEM) l'any 2006 amb el desig de millorar les condicions de treball de les persones que arreu del món tenen en la mineria artesanal la seva font d’ingressos.

Principalment desenvolupen projectes de cooperació a l'Àfrica i Sud Amèrica. La seva principal tasca és aportar suport tècnic per obtenir recursos minerals de manera segura i sostenible, alhora que treballen en la sensibilització del rol de la dona en la mineria.

L’associació està formada per alumnes, exalumnes, professors del Grau en Enginyeria Minera, el màster en Enginyeria de Mines i el programa de doctorat en Recursos Naturals i Medi Ambient. Treballen sobre la base del voluntariat i en els projectes participen professionals de diferents disciplines: enginyers de mines, geòlegs, geògrafs o ambientòlegs, entre d’altres.

L’associació està oberta a totes aquelles persones amb ganes de col·laborar en els projectes i activitats que s’hi desenvolupen, així com a aportar noves idees. Actualment l'entitat col·labora amb socis de països com Colòmbia, Marroc, Angola, Xile o Mèxic, a part de Catalunya.


ONG Mineria per al Desenvolupament 

Av. Bases de Manresa 61-73 - 08240, Manresa

TF. 93 877 72 41 / 93 877 72 42 / 93 877 72 92

Correu electrònic: mineriaparaeldesarrollo@gmail.com

Web: https://mpd.upc.edu/ca

Facebook: http://www.facebook.com/mineria.paraeldesarrollo


Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web